Activeer je nervus vagus (e-Book)

Een revolutionair antwoord op stress- en angstklachten, trauma en een verminderde immuniteit

€ 13,99
Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book

Luc Swinnen

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2021 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Lange tijd zochten we het antwoord op stress- en angstklachten in onze hersenen. Recent onderzoek toont dat we verder moeten kijken dan dat. Cruciaal is de nervus vagus (de 'zwervende hersenzenuw'), die door je hele lijf loopt en contact heeft met al je organen. Geen wonder dat je stress en angst in je hele lijf kunt voelen. Het goede nieuws is: je kunt via diezelfde nervus vagus ook positieve boodschappen aan je lijf geven. Verbinding maken met anderen is daarvoor cruciaal. Dit inzicht ligt aan de basis van de baanbrekende polyvagaaltheorie van de Amerikaanse neuropsychiater Stephen W. Porges. Stressexpert Luc Swinnen vertaalt zijn inzichten naar heel concrete handvatten die de nervus vagus positief stimuleren. Zo kun je stap voor stap je veerkracht versterken en stressgerelateerde klachten een halt toeroepen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Luc Swinnen
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401478908
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2021
Bestandsgrootte
4401494 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Lange tijd zochten we het antwoord op stress- en angstklachten in onze hersenen. Recent onderzoek toont dat we verder moeten kijken dan dat. Cruciaal is de nervus vagus (de 'zwervende hersenzenuw'), die door je hele lijf loopt en contact heeft met al je organen. Geen wonder dat je stress en angst in je hele lijf kunt voelen. Het goede nieuws is: je kunt via diezelfde nervus vagus ook positieve boodschappen aan je lijf geven. Verbinding maken met anderen is daarvoor cruciaal.

Dit inzicht ligt aan de basis van de baanbrekende polyvagaaltheorie van de Amerikaanse neuropsychiater Stephen W. Porges. Stressexpert Luc Swinnen vertaalt zijn inzichten naar heel concrete handvatten die de nervus vagus positief stimuleren. Zo kun je stap voor stap je veerkracht versterken en stressgerelateerde klachten een halt toeroepen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Luc Swinnen
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401478908
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2021
Bestandsgrootte
4401494 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240