Alles is goed (e-Book)

Heel je lichaam en geest met medicijnen, affirmaties en intuïtie

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book

Louise Hay, Mona Lisa Schulz

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 67 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Nieuw boek van wereldberoemd bestsellerauteur Louise Hay!   Mensen krijgen steeds meer te maken met veelvoorkomende onbalansen en mentale oorzaken voor fysieke klachten. Hay en dr. Schulz beschrijven dit aan de hand van zeven emotionele centra in het lichaam. Door de unieke combinatie van spiritualiteit en de wetenschap is Alles is goed vernieuwend en toegankelijk. Met een uitgebreide vragenlijst breng je je aandachtsgebieden in kaart. Je past zo gemakkelijk de adviezen en affirmaties toe. Alles is goed leert je een gebalanceerd en gezond leven te leiden. Heel jezelf met affirmaties, geneeskunde en voeding.   Louise Hay is bekend van de bestseller Je kunt je leven helen. Hier zijn meer dan 50 miljoen exemplaren van verkocht. Ze komt nu opnieuw met een vooruitstrevend boek over spiritualiteit en reguliere geneeskunde. Dr. Mona Lisa Schultz is gediplomeerd arts en intuïtief deskundige. Ze houdt zich bezig met het grensgebied tussen wetenschap en spiritualiteit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Louise Hay, Mona Lisa Schulz
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000322978
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
6220866 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Nieuw boek van wereldberoemd bestsellerauteur Louise Hay!

 

Mensen krijgen steeds meer te maken met veelvoorkomende onbalansen en mentale oorzaken voor fysieke klachten. Hay en dr. Schulz beschrijven dit aan de hand van zeven emotionele centra in het lichaam. Door de unieke combinatie van spiritualiteit en de wetenschap is Alles is goed vernieuwend en toegankelijk.

Met een uitgebreide vragenlijst breng je je aandachtsgebieden in kaart. Je past zo gemakkelijk de adviezen en affirmaties toe. Alles is goed leert je een gebalanceerd en gezond leven te leiden. Heel jezelf met affirmaties, geneeskunde en voeding.

 

Louise Hay is bekend van de bestseller Je kunt je leven helen. Hier zijn meer dan 50 miljoen exemplaren van verkocht. Ze komt nu opnieuw met een vooruitstrevend boek over spiritualiteit en reguliere geneeskunde. Dr. Mona Lisa Schultz is gediplomeerd arts en intuïtief deskundige. Ze houdt zich bezig met het grensgebied tussen wetenschap en spiritualiteit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Louise Hay, Mona Lisa Schulz
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000322978
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
6220866 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig