als de Hemel genoeg ruimte heeft (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Splinter Chabot

EPUB met digitaal watermerk | November 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

als de Hemel genoeg ruimte heeft is het verhaal van de twee vrienden Magnus en Elias, die samen op reis gaan. De route is uitgestippeld, de bestemming staat vast. Hun tocht voert langs zes verschillende plekken: Het Dorp, Het Bos, Het Klooster, De Stad, Het Woud en De Berg. Stap voor stap, voet voor voet, wandelen we met ze mee. Tijdens de wandeltocht leren we hoe deze twee jongens naar zichzelf kijken, naar elkaar kijken. Hoe ze hun eigen levens en de wereld om hen heen zien. Magnus die galopperend door het leven wil gaan, en Elias die, soms iets afwachtend, toekijkt wat er gebeurt en hoe de wereld eigenhandig door Magnus in beweging wordt gezet.als de Hemel genoeg ruimte heeft is een verhaal over vrijheid, leven en vriendschap. Een verhaal over absolute, onvoorwaardelijke vriendschap. Geschreven in de bijzondere, barokke stijl waar Splinter Chabot bekend om staat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Splinter Chabot
Uitgever
Podium
ISBN
9789463811279
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2021
Bestandsgrootte
688897 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
529

Beschrijving

als de Hemel genoeg ruimte heeft is het verhaal van de twee vrienden Magnus en Elias, die samen op reis gaan. De route is uitgestippeld, de bestemming staat vast. Hun tocht voert langs zes verschillende plekken: Het Dorp, Het Bos, Het Klooster, De Stad, Het Woud en De Berg. Stap voor stap, voet voor voet, wandelen we met ze mee. Tijdens de wandeltocht leren we hoe deze twee jongens naar zichzelf kijken, naar elkaar kijken. Hoe ze hun eigen levens en de wereld om hen heen zien. Magnus die galopperend door het leven wil gaan, en Elias die, soms iets afwachtend, toekijkt wat er gebeurt en hoe de wereld eigenhandig door Magnus in beweging wordt gezet.
als de Hemel genoeg ruimte heeft is een verhaal over vrijheid, leven en vriendschap. Een verhaal over absolute, onvoorwaardelijke vriendschap. Geschreven in de bijzondere, barokke stijl waar Splinter Chabot bekend om staat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Splinter Chabot
Uitgever
Podium
ISBN
9789463811279
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2021
Bestandsgrootte
688897 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
529