Als de nacht valt (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Marieke Nijkamp

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De nieuwe spannende YA-thriller van de auteur van 54 minuten.De jongeren die opgesloten zitten in een afgelegen jeugdinrichting met de ironische naam Hope voelen zich door iedereen in de steek gelaten. Als op een dag ineens alle bewakers verdwenen zijn, besluit een kleine groep van de gelegenheid gebruik te maken en de inrichting te ontvluchten. Maar al snel komen ze erachter dat ze geen kant op kunnen: er waart een levensgevaarlijk virus rond, en niemand mag zijn huis verlaten. Ze zitten vast en zijn aan zichzelf en elkaar overgeleverd.Terwijl de voorraden snel slinken en het virus ook Hope binnendringt, moeten de jongeren zien te overleven. Dat kan alleen als ze samenwerken, maar kunnen ze elkaar wel vertrouwen? 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marieke Nijkamp
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402763249
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2021
Bestandsgrootte
807760 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
305

Beschrijving

De nieuwe spannende YA-thriller van de auteur van 54 minuten.

De jongeren die opgesloten zitten in een afgelegen jeugdinrichting met de ironische naam Hope voelen zich door iedereen in de steek gelaten. Als op een dag ineens alle bewakers verdwenen zijn, besluit een kleine groep van de gelegenheid gebruik te maken en de inrichting te ontvluchten. Maar al snel komen ze erachter dat ze geen kant op kunnen: er waart een levensgevaarlijk virus rond, en niemand mag zijn huis verlaten. Ze zitten vast en zijn aan zichzelf en elkaar overgeleverd.

Terwijl de voorraden snel slinken en het virus ook Hope binnendringt, moeten de jongeren zien te overleven. Dat kan alleen als ze samenwerken, maar kunnen ze elkaar wel vertrouwen?
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marieke Nijkamp
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402763249
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2021
Bestandsgrootte
807760 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
305