Daar waar de rivierkreeften zingen (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Delia Owens

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Barkley Cove, een rustig stadje aan de kust van North Carolina, gaan al jarenlang geruchten over het moerasmeisje. Kya is in haar eentje opgegroeid in het moeras. Hier voelt ze zich thuis. De natuur is haar leerschool. Dan komt de tijd dat ze ernaar verlangt aangeraakt te worden en lief te hebben. Twee jonge mannen uit de stad raken geïntrigeerd door haar fascinerende schoonheid. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddellijk op Kya.Het moerasmeisje: een bedwelmende debuutroman over een geïsoleerde jonge vrouw, die in de wildernis van het diepe zuiden van Noord-Amerika weet te overleven. Het is wel duidelijk dat de auteur hier zelf vandaan komt. Haar prachtige, dampende proza is onvergetelijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Delia Owens
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044358919
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2020
Bestandsgrootte
5114696 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
325

Beschrijving

In Barkley Cove, een rustig stadje aan de kust van North Carolina, gaan al jarenlang geruchten over het moerasmeisje. Kya is in haar eentje opgegroeid in het moeras. Hier voelt ze zich thuis. De natuur is haar leerschool. Dan komt de tijd dat ze ernaar verlangt aangeraakt te worden en lief te hebben. Twee jonge mannen uit de stad raken geïntrigeerd door haar fascinerende schoonheid. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddellijk op Kya.

Het moerasmeisje: een bedwelmende debuutroman over een geïsoleerde jonge vrouw, die in de wildernis van het diepe zuiden van Noord-Amerika weet te overleven. Het is wel duidelijk dat de auteur hier zelf vandaan komt. Haar prachtige, dampende proza is onvergetelijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Delia Owens
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044358919
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2020
Bestandsgrootte
5114696 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
325