De bron der verheffing (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Brandon Sanderson

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Brandon Sanderson, De Bron der Verheffing Het kwaad is verslagen, maar de echte strijd moet nog beginnen... Ze deden wat iedereen onmogelijk achtte: een halfgod ten val brengen wiens heerschappij duizend jaar voortduurde. Nu moeten Vin, het straatschoffie dat een van de krachtigste Ertsmagiërs van het land werd, en Elend Ventra, de door idealen gedreven jonge edelman die van haar houdt, een nieuwe samenleving bouwen op de puinhopen van het oude rijk. Maar de eerste stappen daartoe zijn net gezet of ze worden van drie kanten door verschillende legers aangevallen. De wanhoop nabij richten ze zich op een eeuwenoude legende over een geheimzinnige bron. Zelfs als die legende op feiten is gebaseerd, is er niemand die weet waar de zogeheten Bron der Verheffing, of de kracht die daarin schuilt, zich bevindt. Om de nasleep van de strijd met de Opperheer en de nieuwe dreigingen te overleven, zullen Vin en Elend de bron móéten vinden Brandon Sanderson (1975) groeide op in Lincoln, Nebraska. Hij studeerde en doceerde creatief schrijven aan Brigham Young University en woont momenteel met zijn vrouw en kind in Provo, Utah. Zijn boeken, warm onthaald door pers en publiek, bereikten de bestsellerstatus toen Sanderson werd uitgekozen om Het Rad des Tijds, het meesterwerk van de in 2007 overleden Robert Jordan, te voltooien. Sinds die tijd is zijn naam wereldwijd een begrip. Brandon Sanderson werd tweemaal genomineerd voor de John W. Campbell Memorial Award en won in 2011 de David Gemmell Legend Award met The Way of Kings. De Bron der Verheffing is, na Het Laatste Rijk, het tweede deel van Sandersons trilogie over de geheimzinnige Nevelaars, waarmee hij stormenderhand het Angelsaksisch taalgebied veroverde en zijn naam vestigde. Meer dan eens worden zijn boeken vergeleken met die van George R.R. Martin en Raymond E. Feist.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Brandon Sanderson
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024560356
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
2377531 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
735

Beschrijving

Brandon Sanderson, De Bron der Verheffing

Het kwaad is verslagen, maar de echte strijd moet nog beginnen...

Ze deden wat iedereen onmogelijk achtte: een halfgod ten val brengen wiens heerschappij duizend jaar voortduurde. Nu moeten Vin, het straatschoffie dat een van de krachtigste Ertsmagiërs van het land werd, en Elend Ventra, de door idealen gedreven jonge edelman die van haar houdt, een nieuwe samenleving bouwen op de puinhopen van het oude rijk. Maar de eerste stappen daartoe zijn net gezet of ze worden van drie kanten door verschillende legers aangevallen.

De wanhoop nabij richten ze zich op een eeuwenoude legende over een geheimzinnige bron. Zelfs als die legende op feiten is gebaseerd, is er niemand die weet waar de zogeheten Bron der Verheffing, of de kracht die daarin schuilt, zich bevindt.

Om de nasleep van de strijd met de Opperheer en de nieuwe dreigingen te overleven, zullen Vin en Elend de bron móéten vinden Brandon Sanderson (1975) groeide op in Lincoln, Nebraska. Hij studeerde en doceerde creatief schrijven aan Brigham Young University en woont momenteel met zijn vrouw en kind in Provo, Utah. Zijn boeken, warm onthaald door pers en publiek, bereikten de bestsellerstatus toen Sanderson werd uitgekozen om Het Rad des Tijds, het meesterwerk van de in 2007 overleden Robert Jordan, te voltooien. Sinds die tijd is zijn naam wereldwijd een begrip. Brandon Sanderson werd tweemaal genomineerd voor de John W. Campbell Memorial Award en won in 2011 de David Gemmell Legend Award met The Way of Kings.

De Bron der Verheffing is, na Het Laatste Rijk, het tweede deel van Sandersons trilogie over de geheimzinnige Nevelaars, waarmee hij stormenderhand het Angelsaksisch taalgebied veroverde en zijn naam vestigde. Meer dan eens worden zijn boeken vergeleken met die van George R.R. Martin en Raymond E. Feist.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Brandon Sanderson
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024560356
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
2377531 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
735