De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel 2 (e-Book)

De necromancer, De warlock en De zieneres samen in 1 band

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book

Michael Scott

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nicolas Flamel heeft echt bestaan en is ook een personage in de Harry Potter-serie Sophie en Josh Newman zijn een vijftienjarige tweeling en hebben deze zomer allebei een baantje, Sophie in een café en Josh in een boekwinkel, als hun leven op z’n kop komt te staan door de komst van doctor John Dee. Nick Fleming, de eigenaar van de boekwinkel, kan niet anders dan zijn ware identiteit onthullen als Dee achter een van zijn eeuwenoud boeken aan blijkt te zitten. Hij is namelijk de Franse alchemist Nicolas Flamel, die al lang geleden dood was geweest als hij niet in het bezit was van het Elixer van het Eeuwige Leven. Dee wil samen met een groep onsterfelijken het einde van de tijd bewerkstelligen, maar kan door Sophie en Josh worden tegengehouden als ze hun krachten op tijd kunnen bespelen. Zullen ze dit voor elkaar krijgen in de meest enerverende vakantieweek ooit?De pers over De geheimen van de onsterfelijke Nicholas Flamel:‘Spannend en prachtig. Oude helden herrijzen.’ Hebban.nl ‘Ongelofelijk goed.’ 7days‘De serie sleept je mee tot de laatste letter. Een aanrader.’ Onkruid

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Scott
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402308488
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2017
Bestandsgrootte
1042206 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
954

Beschrijving

Nicolas Flamel heeft echt bestaan en is ook een personage in de Harry Potter-serie

Sophie en Josh Newman zijn een vijftienjarige tweeling en hebben deze zomer allebei een baantje, Sophie in een café en Josh in een boekwinkel, als hun leven op z’n kop komt te staan door de komst van doctor John Dee. Nick Fleming, de eigenaar van de boekwinkel, kan niet anders dan zijn ware identiteit onthullen als Dee achter een van zijn eeuwenoud boeken aan blijkt te zitten. Hij is namelijk de Franse alchemist Nicolas Flamel, die al lang geleden dood was geweest als hij niet in het bezit was van het Elixer van het Eeuwige Leven.

Dee wil samen met een groep onsterfelijken het einde van de tijd bewerkstelligen, maar kan door Sophie en Josh worden tegengehouden als ze hun krachten op tijd kunnen bespelen. Zullen ze dit voor elkaar krijgen in de meest enerverende vakantieweek ooit?


De pers over De geheimen van de onsterfelijke Nicholas Flamel:

‘Spannend en prachtig. Oude helden herrijzen.’ Hebban.nl

‘Ongelofelijk goed.’ 7days

‘De serie sleept je mee tot de laatste letter. Een aanrader.’ Onkruid

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Scott
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402308488
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2017
Bestandsgrootte
1042206 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
954