De kleur van toverij (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book

Terry Pratchett

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Word jij dan niet bang als je hoog bent?’ vroeg Rinzwind. ‘Nee,’ zei Tweebloesem. ‘Waarom zou ik? Je bent net zo dood na een val vanaf honderd meter als na een van vierduizend vadem, zeg ik altijd maar.’ Rinzwind zag daar de logica niet van. Het ging niet om het vallen als zodanig, het was het neerkomen… Het oerdeel van de Schijfwereldreeks, waarin we kennis maken met een wereldschijf die rust op de schouders van vier enorme olifanten die getorst worden door de Grote Schildpad. Ga mee met de hilarische expeditie naar de Velgrand van Rinzwind, die sukkel van een tovenaar. Lees hoe de stad Ankh-Meurbork het voordeel van brandverzekering ontdekt… als je er zelf de brand in steekt. Leef mee met de onnozele toerist Tweebloesem en zijn Bagage: een levende kist op honderden beentjes. Boordevol fantasie en barstensvol avontuurlijke grappen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Terry Pratchett
Uitgever
Boekerij - Mynx
ISBN
9789460230653
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
1605704 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

‘Word jij dan niet bang als je hoog bent?’ vroeg Rinzwind.

‘Nee,’ zei Tweebloesem. ‘Waarom zou ik? Je bent net zo dood na een val vanaf honderd meter als na een van vierduizend vadem, zeg ik altijd maar.’

Rinzwind zag daar de logica niet van. Het ging niet om het vallen als zodanig, het was het neerkomen…

Het oerdeel van de Schijfwereldreeks, waarin we kennis maken met een wereldschijf die rust op de schouders van vier enorme olifanten die getorst worden door de Grote Schildpad. Ga mee met de hilarische expeditie naar de Velgrand van Rinzwind, die sukkel van een tovenaar. Lees hoe de stad Ankh-Meurbork het voordeel van brandverzekering ontdekt… als je er zelf de brand in steekt. Leef mee met de onnozele toerist Tweebloesem en zijn Bagage: een levende kist op honderden beentjes.

Boordevol fantasie en barstensvol avontuurlijke grappen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Terry Pratchett
Uitgever
Boekerij - Mynx
ISBN
9789460230653
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
1605704 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200