De moeder de vrouw (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book

Renate Dorrestein

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Moederschap in al zijn verschijningsvormen speelt een nadrukkelijke rol in het werk van Renate Dorrestein. De moeder de vrouw bevat twee van haar succesvolle romans over moeders en dochters. In Ontaarde moeders zitten vier generaties moeders en dochters met elkaar opgesloten in een geheim waarvan de sleutel zoek lijkt. Alles escaleert als een van de dochters er plotseling genoeg van heeft om gehoorzaam te zijn. In Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees mijn moeder Roodkapje voor krijgt de moeder van de vijftig jarige Heleen een herseninfarct. Ze hebben altijd een moeizame relatie gehad. Moet Heleen haar moeder in huis nemen? Gaat haar man de laatste tijd vreemd? En hoe moet ze haar dochter Lizzy beschermen tegen alle gevaren van het bestaan?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Renate Dorrestein
Uitgever
Querido
ISBN
9789021406343
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
1353534 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
347

Beschrijving

Moederschap in al zijn verschijningsvormen speelt een nadrukkelijke rol in het werk van Renate Dorrestein. De moeder de vrouw bevat twee van haar succesvolle romans over moeders en dochters.
In Ontaarde moeders zitten vier generaties moeders en dochters met elkaar opgesloten in een geheim waarvan de sleutel zoek lijkt. Alles escaleert als een van de dochters er plotseling genoeg van heeft om gehoorzaam te zijn. In Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees mijn moeder Roodkapje voor krijgt de moeder van de vijftig jarige Heleen een herseninfarct. Ze hebben altijd een moeizame relatie gehad. Moet Heleen haar moeder in huis nemen? Gaat haar man de laatste tijd vreemd? En hoe moet ze haar dochter Lizzy beschermen tegen alle gevaren van het bestaan?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Renate Dorrestein
Uitgever
Querido
ISBN
9789021406343
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
1353534 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
347