De terechtstelling (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Val McDermid

EPUB met digitaal watermerk | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De thriller De terechtstelling van Val McDermid behoort tot de top van het Britse crime-genre, zoals veel van haar bestsellers. Derbyshire, 1963. Op een ijskoude decemberdag verdwijnt een dertienjarig meisje uit haar dorp. Iedereen van de dorpsgemeenschap raakt betrokken bij haar verdwijning. Voor de jonge rechercheur George Bennett is dit het begin van zijn moeilijkste en meest aangrijpende zaak: een moord zonder lijk, een onderzoek met veel impasses en allemaal gesloten gezichten. De moordenaar wordt gepakt, en veroordeeld tot de doodstraf. Maar jaren later probeert Bennett opeens een boek over deze zaak tegen te houden…. De Schotse bestsellerauteur Val McDermid heeft verscheidene hoog gewaardeerde thrillers op haar naam staan, waaronder De terechtstelling. Ook de voor tv verfilmde thrillerserie over de profiler Tony Hill is van haar hand. McDermid ontving de prestigieuze Diamond Dagger Award voor haar uitzonderlijke bijdrage aan het thrillergenre. Over De terechtstelling: ‘Een van de beste detectives die ik ooit gelezen heb.’ Ruth Rendell ‘De echte literaire suspense.’ Jeffrey Deaver

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Val McDermid
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024571628
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2015
Bestandsgrootte
3423547 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
457

Beschrijving

De thriller De terechtstelling van Val McDermid behoort tot de top van het Britse crime-genre, zoals veel van haar bestsellers.

Derbyshire, 1963. Op een ijskoude decemberdag verdwijnt een dertienjarig meisje uit haar dorp. Iedereen van de dorpsgemeenschap raakt betrokken bij haar verdwijning. Voor de jonge rechercheur George Bennett is dit het begin van zijn moeilijkste en meest aangrijpende zaak: een moord zonder lijk, een onderzoek met veel impasses en allemaal gesloten gezichten. De moordenaar wordt gepakt, en veroordeeld tot de doodstraf. Maar jaren later probeert Bennett opeens een boek over deze zaak tegen te houden….

De Schotse bestsellerauteur Val McDermid heeft verscheidene hoog gewaardeerde thrillers op haar naam staan, waaronder De terechtstelling. Ook de voor tv verfilmde thrillerserie over de profiler Tony Hill is van haar hand. McDermid ontving de prestigieuze Diamond Dagger Award voor haar uitzonderlijke bijdrage aan het thrillergenre.

Over De terechtstelling:
‘Een van de beste detectives die ik ooit gelezen heb.’ Ruth Rendell ‘De echte literaire suspense.’ Jeffrey Deaver

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Val McDermid
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024571628
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2015
Bestandsgrootte
3423547 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
457