De verschrikkelijke jaren tachtig (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Tim Kamps

EPUB met digitaal watermerk | September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De jaren tachtig. De verteller woont in een woongroep, het restant van een communistische commune, samen met zijn moeder, drie andere vrouwen, wat kinderen en goeroe Bert. De kinderen worden min of meer aan hun lot overgelaten terwijl de volwassenen veel met elkaar praten (het liefst naakt - 'Als je naakt bent, heb je geen schild,' zegt Bert), therapie doen, ruziemaken, en opnieuw met elkaar praten (weer naakt). Aan hun lerares op school hebben ze ook niets, want die gaat ook met Bert naar bed. De enige met wie de verteller enigszins kan opschieten, is Donnie.Als de kinderbescherming dreigt in te grijpen en de volwassenen allemaal in paniek raken, vat de verteller het plan op om samen met Donnie weg te lopen. Naar Belgiƫ. Want daar is de mayo beter.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tim Kamps
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048844982
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2018
Bestandsgrootte
3649033 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187

Beschrijving

De jaren tachtig. De verteller woont in een woongroep, het restant van een communistische commune, samen met zijn moeder, drie andere vrouwen, wat kinderen en goeroe Bert. De kinderen worden min of meer aan hun lot overgelaten terwijl de volwassenen veel met elkaar praten (het liefst naakt - 'Als je naakt bent, heb je geen schild,' zegt Bert), therapie doen, ruziemaken, en opnieuw met elkaar praten (weer naakt). Aan hun lerares op school hebben ze ook niets, want die gaat ook met Bert naar bed. De enige met wie de verteller enigszins kan opschieten, is Donnie.
Als de kinderbescherming dreigt in te grijpen en de volwassenen allemaal in paniek raken, vat de verteller het plan op om samen met Donnie weg te lopen. Naar Belgiƫ. Want daar is de mayo beter.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tim Kamps
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048844982
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2018
Bestandsgrootte
3649033 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187