Een nieuwe aarde - Limited Edition (e-Book)

De uitdaging van deze tijd

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Eckhart Tolle

EPUB met digitaal watermerk | November 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eckhart Tolle heeft in 'Een nieuwe aarde' een duidelijke boodschap voor ons: het is vijf voor twaalf voor de mensheid en voor onze aarde. Tolle wijt dit aan ons ego-denken: het ego heeft een natuurlijke behoefte aan macht, tegenstand en vijanden. Dit heeft ons gebracht waar we nu zijn: aan de rand van de totale catastrofe gebracht. Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. Het is hoog tijd voor een collectieve bewustzijnstransformatie, waardoor we onze zwaarte en dichtheid verliezen, zodat we transparant worden voor het licht van bewustzijn. Wat kunnen we doen om deze verschuiving in onszelf te versnellen? En hoe kunnen we het nieuwe, ontwakende bewustzijn herkennen? Op deze en andere wezenlijke vragen gaat 'Een nieuwe aarde' in. Al lezende ervaren we dan de bewustzijnsverschuiving die in ons plaatsvindt. Gebaseerd op de inzichten uit zijn wereldwijde bestsellers 'De kracht van het nu', wijst Eckhart Tolle ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eckhart Tolle
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020219609
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2022
Bestandsgrootte
2293800 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Eckhart Tolle heeft in 'Een nieuwe aarde' een duidelijke boodschap voor ons: het is vijf voor twaalf voor de mensheid en voor onze aarde. Tolle wijt dit aan ons ego-denken: het ego heeft een natuurlijke behoefte aan macht, tegenstand en vijanden. Dit heeft ons gebracht waar we nu zijn: aan de rand van de totale catastrofe gebracht.

Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. Het is hoog tijd voor een collectieve bewustzijnstransformatie, waardoor we onze zwaarte en dichtheid verliezen, zodat we transparant worden voor het licht van bewustzijn.

Wat kunnen we doen om deze verschuiving in onszelf te versnellen? En hoe kunnen we het nieuwe, ontwakende bewustzijn herkennen? Op deze en andere wezenlijke vragen gaat 'Een nieuwe aarde' in. Al lezende ervaren we dan de bewustzijnsverschuiving die in ons plaatsvindt. Gebaseerd op de inzichten uit zijn wereldwijde bestsellers 'De kracht van het nu', wijst Eckhart Tolle ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eckhart Tolle
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020219609
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2022
Bestandsgrootte
2293800 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig