Een spoor van bloed (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Val McDermid

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Val McDermid, Een spoor van bloed, 6 Tony Hill Thriller Als de veertienjarige Jennifer Maitland vermoord en verminkt wordt aangetroffen, lijkt dat het werk van een gevaarlijke psychopaat. Algauw beseffen Tony Hill en rechercheur Carol Jordan dat dit nog maar het begin is van een reeks wrede moorden op jongeren die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. De moordenaar pikt ze op via internet, doet alsof ze dezelfde interesses hebben en knoopt zogenaamd vriendschap aan om hen vervolgens de dood in te drijven. Tony Hill, de beste profielschetser voor dit soort misdaden, wordt aan de kant gezet door de nieuwe baas van Carol Jordan. Hevig gekweld door zijn eigen verleden gaat hij op zoek naar een moordenaar zonder enig gevoel...br> 'McDermid staat garant voor pure dynamiet, voor spannende topkwaliteit en (drie)dubbel verraad.' - Vrij Nederland Val McDermidis een internationaal bestsellerauteur. Ze werkte jarenlang als journalist en heeft inmiddels vele thrillers en een aantal korte verhalen op haar naam staan. Haar werk is onderscheiden met o.a. de Gold Dagger Award, de prijs voor de beste Engelse thriller, en met de Diamond Dagger Award, een oeuvreprijs die ze kreeg voor haar uitzonderlijke bijdrage aan het genre.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Val McDermid
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024566273
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
3240312 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
403

Beschrijving

Val McDermid, Een spoor van bloed, 6 Tony Hill Thriller

Als de veertienjarige Jennifer Maitland vermoord en verminkt wordt aangetroffen, lijkt dat het werk van een gevaarlijke psychopaat. Algauw beseffen Tony Hill en rechercheur Carol Jordan dat dit nog maar het begin is van een reeks wrede moorden op jongeren die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. De moordenaar pikt ze op via internet, doet alsof ze dezelfde interesses hebben en knoopt zogenaamd vriendschap aan om hen vervolgens de dood in te drijven.
Tony Hill, de beste profielschetser voor dit soort misdaden, wordt aan de kant gezet door de nieuwe baas van Carol Jordan. Hevig gekweld door zijn eigen verleden gaat hij op zoek naar een moordenaar zonder enig gevoel...
br> 'McDermid staat garant voor pure dynamiet, voor spannende topkwaliteit en (drie)dubbel verraad.' - Vrij Nederland

Val McDermidis een internationaal bestsellerauteur. Ze werkte jarenlang als journalist en heeft inmiddels vele thrillers en een aantal korte verhalen op haar naam staan. Haar werk is onderscheiden met o.a. de Gold Dagger Award, de prijs voor de beste Engelse thriller, en met de Diamond Dagger Award, een oeuvreprijs die ze kreeg voor haar uitzonderlijke bijdrage aan het genre.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Val McDermid
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024566273
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
3240312 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
403