Fontana Banana (e-Book)

Een superheld op vier poten

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Judith Visser

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Avontuurlijk kinderboek van bestsellerauteur Judith Visser.In het slaperige stranddorpje Zanderije woont de kleine Shelly. Voor haar achtste verjaardag wil ze maar één ding: een eigen hond! Maar haar moeder vindt dat maar niks, helaas…Op een dag wordt bij de magische fontein op het dorpsplein een puppy gevonden: Fontana. Al snel komt Shelly erachter dat Fontana nog bijzonderder is dan ze al dacht. Als hij een banaan heeft gegeten, kan hij namelijk praten. En vliegen! Shelly is de enige die dit weet. Want zoiets bijzonders kun je maar beter geheimhouden, toch?Wanneer Shelly samen met Fontana op boevenjacht gaat, lijkt het erop dat ze zijn superkrachten niet langer verborgen kunnen houden... Hoe zal dit avontuur aflopen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Judith Visser
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402766271
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2022
Bestandsgrootte
7764146 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
101

Beschrijving

Avontuurlijk kinderboek van bestsellerauteur Judith Visser.

In het slaperige stranddorpje Zanderije woont de kleine Shelly. Voor haar achtste verjaardag wil ze maar één ding: een eigen hond! Maar haar moeder vindt dat maar niks, helaas…

Op een dag wordt bij de magische fontein op het dorpsplein een puppy gevonden: Fontana. Al snel komt Shelly erachter dat Fontana nog bijzonderder is dan ze al dacht. Als hij een banaan heeft gegeten, kan hij namelijk praten. En vliegen! Shelly is de enige die dit weet. Want zoiets bijzonders kun je maar beter geheimhouden, toch?

Wanneer Shelly samen met Fontana op boevenjacht gaat, lijkt het erop dat ze zijn superkrachten niet langer verborgen kunnen houden... Hoe zal dit avontuur aflopen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Judith Visser
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402766271
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2022
Bestandsgrootte
7764146 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
101