Gezond bakken (e-Book)

slimme zoete en hartige bakrecepten; heerlijk voor het hele gezin

Prijs € 15,99
Download direct dit e-Book

Amber Albarda

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bakboek van Amber Albarda In navolging van haar twee eerdere kookboeken komt Amber ditmaal met een receptenboek vol heerlijke baksels: Gezonder bakken. Zoete en hartige lekkernijen waar het hele gezin van kan genieten, zonder suiker, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten. Denk aan kaaskoekjes, een feestelijke chocoladetaart, maar ook bananenbrood of aardbeienscones: Amber presenteert de snoeperijen met haar bekende flair. En passant noemt ze bij elk recept de voordelen van specifieke ingrediënten. Schuldvrije en smaakvolle alternatieven voor gebak en hartige snacks!   Amber Albarda Amber Albarda ontwikkelde een slimme methode om het Food-IQ te verhogen en tegelijkertijd te genieten van heerlijke gerechten. Haar informatieve en humoristische schrijfstijl en haar gedegen kennis van zaken spreekt veel mensen aan. Voor iedereen die houdt van lekker eten én zijn gezondheid belangrijk vindt.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Amber Albarda
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000336609
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
40868994 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157

Beschrijving

Bakboek van Amber Albarda

In navolging van haar twee eerdere kookboeken komt Amber ditmaal met een receptenboek vol heerlijke baksels: Gezonder bakken. Zoete en hartige lekkernijen waar het hele gezin van kan genieten, zonder suiker, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten. Denk aan kaaskoekjes, een feestelijke chocoladetaart, maar ook bananenbrood of aardbeienscones: Amber presenteert de snoeperijen met haar bekende flair. En passant noemt ze bij elk recept de voordelen van specifieke ingrediënten. Schuldvrije en smaakvolle alternatieven voor gebak en hartige snacks!

 

Amber Albarda

Amber Albarda ontwikkelde een slimme methode om het Food-IQ te verhogen en tegelijkertijd te genieten van heerlijke gerechten. Haar informatieve en humoristische schrijfstijl en haar gedegen kennis van zaken spreekt veel mensen aan. Voor iedereen die houdt van lekker eten én zijn gezondheid belangrijk vindt.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Amber Albarda
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000336609
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
40868994 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157