God onder de mensen (e-Book)

Prijs € 10,99
Download direct dit e-Book

Toon Tellegen

EPUB met digitaal watermerk | April 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘God wist alles, maar niet of hij wel bestond.’ God bestaat steeds opnieuw in Toon Tellegens gedachten. Soms is hij een kluizenaar, dan weer wordt hij wegens wangedrag aangehouden of is hij een buitengewoon goede balletdanser. Ook in de zomer draagt hij een dikke winterjas en regelmatig twijfelt hij eraan of de mensen van hem houden. Gelooft hij wel in zichzelf ? Hij zit een keer in iemands hoofd, hij wordt betrapt op overspel, hij bedenkt een nieuwe, betere God, hij is af en toe onredelijk en kwaadaardig. Maar ook liefdevol en onzeker. Hij lijkt verdacht veel op een mens, maar is toch steeds God. Toon Tellegen speelt op weergaloze wijze met onze ideeën, gevoelens en verlangens over het bestaan van God in de wereld: briljant, diepzinnig en ongelooflijk geestig.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Toon Tellegen
Uitgever
Querido
ISBN
9789021425412
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2021
Bestandsgrootte
1850472 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Beschrijving

‘God wist alles, maar niet of hij wel bestond.’

God bestaat steeds opnieuw in Toon Tellegens gedachten. Soms is hij een kluizenaar, dan weer wordt hij wegens wangedrag aangehouden of is hij een buitengewoon goede balletdanser. Ook in de zomer draagt hij een dikke winterjas en regelmatig twijfelt hij eraan of de mensen van hem houden. Gelooft hij wel in zichzelf ? Hij zit een keer in iemands hoofd, hij wordt betrapt op overspel, hij bedenkt een nieuwe, betere God, hij is af en toe onredelijk en kwaadaardig. Maar ook liefdevol en onzeker. Hij lijkt verdacht veel op een mens, maar is toch steeds God.

Toon Tellegen speelt op weergaloze wijze met onze ideeën, gevoelens en verlangens over het bestaan van God in de wereld: briljant, diepzinnig en ongelooflijk geestig.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Toon Tellegen
Uitgever
Querido
ISBN
9789021425412
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2021
Bestandsgrootte
1850472 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108