Handboek Meditatie (e-Book)

Leer bewuster en lichter leven

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Deepak Chopra

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In ‘Handboek Meditatie’ van Deepak Chopra krijg je meditatielessen van Deepak Chopra zelf. Meditatielessen voor meer aandacht voor de wereld om je heen en een beter en rijker leven. Deepak Chopra stond aan de wieg van de meditatie-revolutie die momenteel plaatsvindt in het Westen. ‘Handboek Meditatie’ is het hoogtepunt van zijn lessen door de jaren heen. Deepak begeleidt je in de beoefening van meditatie en laat je de voordelen ervan ervaren. Het resultaat daarvan is een leven dat wordt geleid met een open, vrij en creatief bewustzijn. Je hebt maar één leven, leef het bewust en niet op de automatische piloot. Het boek bevat de nieuwste onderzoeksresultaten naar het effect van meditatie op je leven en daarnaast een dagelijks meditatieprogramma. # 'Er zijn veel meditatieboeken, maar er is maar één Deepak Chopra.'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Deepak Chopra
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021578330
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
520066 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In ‘Handboek Meditatie’ van Deepak Chopra krijg je meditatielessen van Deepak Chopra zelf. Meditatielessen voor meer aandacht voor de wereld om je heen en een beter en rijker leven.

Deepak Chopra stond aan de wieg van de meditatie-revolutie die momenteel plaatsvindt in het Westen. ‘Handboek Meditatie’ is het hoogtepunt van zijn lessen door de jaren heen. Deepak begeleidt je in de beoefening van meditatie en laat je de voordelen ervan ervaren.

Het resultaat daarvan is een leven dat wordt geleid met een open, vrij en creatief bewustzijn. Je hebt maar één leven, leef het bewust en niet op de automatische piloot. Het boek bevat de nieuwste onderzoeksresultaten naar het effect van meditatie op je leven en daarnaast een dagelijks meditatieprogramma.

# 'Er zijn veel meditatieboeken, maar er is maar één Deepak Chopra.'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Deepak Chopra
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021578330
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
520066 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig