Hemelse nacht met de prins (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 2,49
Download direct dit e-Book

Jackie Ashenden

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zwanger… van de verkeerde prins! Prinses Amalia is grootgebracht om de perfecte koningin te worden. De enige opstandige daad in haar leven was haar hemelse nacht met prins Rafael Navarro, de regent van Santa Castelia. En nu heeft ze een probleem, een groot probleem. Want ze is uitgehuwelijkt aan de kroonprins, Rafaels broer, en zojuist heeft ze ontdekt dat ze zwanger is van de regent… Rafael doet alles om het koninkrijk te beschermen, dat is zijn taak! Dus wat nu? Met Amalia trouwen en zijn kind erkennen is in zijn ogen de enige juiste beslissing. Maar dat zal een enorm schandaal veroorzaken en het koningshuis schaden. En mag hij wel de hand van de mooie prinses opeisen terwijl hij weet dat hij haar alles kan schenken, behalve zijn hart?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jackie Ashenden
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402557336
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2022
Bestandsgrootte
420895 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117

Beschrijving

Zwanger… van de verkeerde prins!
 
Prinses Amalia is grootgebracht om de perfecte koningin te worden. De enige opstandige daad in haar leven was haar hemelse nacht met prins Rafael Navarro, de regent van Santa Castelia. En nu heeft ze een probleem, een groot probleem. Want ze is uitgehuwelijkt aan de kroonprins, Rafaels broer, en zojuist heeft ze ontdekt dat ze zwanger is van de regent…
 
Rafael doet alles om het koninkrijk te beschermen, dat is zijn taak! Dus wat nu? Met Amalia trouwen en zijn kind erkennen is in zijn ogen de enige juiste beslissing. Maar dat zal een enorm schandaal veroorzaken en het koningshuis schaden. En mag hij wel de hand van de mooie prinses opeisen terwijl hij weet dat hij haar alles kan schenken, behalve zijn hart?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jackie Ashenden
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402557336
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2022
Bestandsgrootte
420895 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117