Het heksenhotel (e-Book)

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book

Anna van Praag

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na de scheiding van haar ouders gaat Laura met haar vader en zusje op vakantie in Ierland. Ze ontdekken een vreemd hotel. De gasten dansen er bij volle maan en vieren de midzomernacht. Ook houden ze rituele bijeenkomsten in een oude stenencirkel. Laura heeft nog nooit zoiets meegemaakt. Ze raakt al snel bevriend met een aantal jongens en meisjes die in het hotel wonen. Maar is het hotel wel wat ze denkt dat het is? En waarom mag Laura eigenlijk de deur van het oude kerkje naast het hotel niet openmaken?Het Heksenhotel is een meeslepend boek over macht en magie. Maar het is ook het ontroerende verhaal van de twaalfjarige Laura en haar verlangen naar een wereld die mooier en spannender is dan de echte.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anna van Praag
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025854041
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
703884 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156

Beschrijving

Na de scheiding van haar ouders gaat Laura met haar vader en zusje op vakantie in Ierland. Ze ontdekken een vreemd hotel. De gasten dansen er bij volle maan en vieren de midzomernacht. Ook houden ze rituele bijeenkomsten in een oude stenencirkel. Laura heeft nog nooit zoiets meegemaakt. Ze raakt al snel bevriend met een aantal jongens en meisjes die in het hotel wonen. Maar is het hotel wel wat ze denkt dat het is? En waarom mag Laura eigenlijk de deur van het oude kerkje naast het hotel niet openmaken?

Het Heksenhotel is een meeslepend boek over macht en magie. Maar het is ook het ontroerende verhaal van de twaalfjarige Laura en haar verlangen naar een wereld die mooier en spannender is dan de echte.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anna van Praag
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025854041
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
703884 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156