Is vriendschap 4ever (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Manon Sikkel

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik heb een fantastisch leven, vind ik zelf. Ik ben waanzinnig aardig, superslim, razend grappig, megagetalenteerd en superduperpopulair. Ik heb twee vriendinnen: Cato en Sofie. Of moet ik zeggen: ik hád twee vriendinnen? Ooit hebben we elkaar beloofd om altijd vrienden te blijven, maar dat was vorig jaar. Dat was vóór er een jongen in mijn leven kwam. En liefde, zo weet ik, is niet voor eeuwig. Maar vriendschap, vraag ik mij af, is vriendschap 4ever? Is vriendschap 4ever? is het tweede deel over IzzyLove en werd getipt door de Nederlandse Kinderjury. Schrijfster Manon Sikkel won twee keer de prijs van de Nederlandse Kinderjury en kreeg ook een Pluim van de Senaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Manon Sikkel
Uitgever
Moon
ISBN
9789048804191
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
1741368 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ik heb een fantastisch leven, vind ik zelf. Ik ben waanzinnig aardig, superslim, razend grappig, megagetalenteerd en superduperpopulair. Ik heb twee vriendinnen: Cato en Sofie. Of moet ik zeggen: ik hád twee vriendinnen? Ooit hebben we elkaar beloofd om altijd vrienden te blijven, maar dat was vorig jaar. Dat was vóór er een jongen in mijn leven kwam. En liefde, zo weet ik, is niet voor eeuwig. Maar vriendschap, vraag ik mij af, is vriendschap 4ever?

Is vriendschap 4ever? is het tweede deel over IzzyLove en werd getipt door de Nederlandse Kinderjury. Schrijfster Manon Sikkel won twee keer de prijs van de Nederlandse Kinderjury en kreeg ook een Pluim van de Senaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Manon Sikkel
Uitgever
Moon
ISBN
9789048804191
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
1741368 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig