Joris en de geheimzinnige toverdrank (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Roald Dahl

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Joris en de geheimzinnige toverdrank is een fantastisch kinderboek van de wereldberoemde bestsellerauteur Roald Dahl. Met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.Dit e-book kun je op je smartphone, tablet én op je e-reader lezen. Dit e-book is geschikt voor zowel iOS- als Android-besturingssystemen.Joris woont op een boerderij, ver van alles af. Op een zaterdagochtend moet hij in zijn eentje op zijn grootmoeder passen, maar Joris haat zijn grootmoe, dat akelige, hekserige ouwe wijf. Hij bedenkt een plan: hij gaat een toverdrankje voor haar maken. Er gaat van alles in: kanariezangzaad, varkenstabletten, motorolie en nog veel meer. Grootmoe drinkt het drankje en ze groeit en groeit. Ze gaat door het plafond en zelfs door het dak heen! Wanneer Joris en zijn vader besluiten nog meer toverdrankjes te gaan maken, gebeuren de vreemdste dingen.‘Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld.’ – VPRO-gids

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roald Dahl
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026135262
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
4259132 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
53

Beschrijving

Joris en de geheimzinnige toverdrank is een fantastisch kinderboek van de wereldberoemde bestsellerauteur Roald Dahl. Met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

Dit e-book kun je op je smartphone, tablet én op je e-reader lezen. Dit e-book is geschikt voor zowel iOS- als Android-besturingssystemen.

Joris woont op een boerderij, ver van alles af. Op een zaterdagochtend moet hij in zijn eentje op zijn grootmoeder passen, maar Joris haat zijn grootmoe, dat akelige, hekserige ouwe wijf. Hij bedenkt een plan: hij gaat een toverdrankje voor haar maken. Er gaat van alles in: kanariezangzaad, varkenstabletten, motorolie en nog veel meer.

Grootmoe drinkt het drankje en ze groeit en groeit. Ze gaat door het plafond en zelfs door het dak heen! Wanneer Joris en zijn vader besluiten nog meer toverdrankjes te gaan maken, gebeuren de vreemdste dingen.

‘Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld.’ – VPRO-gids

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roald Dahl
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026135262
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
4259132 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
53