Keto-licious (e-Book)

Afvallen met koolhydaatarm, vetrijk en heerlijk eten

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Women's Weekly

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Women’s Weekly laat met 'Keto-licious' zien dat koolhydraatarm en vetrijk eten zowel effectief als heerlijk is. Wil je afvallen zonder hongergevoel en ook nog smakelijk blijven eten? Dan is dit toegankelijke kookboek voor jou! In Keto-licious vind je de basis van het ketodieet waarbij je door het eten van goede vetten en het beperken van koolhydraten je lichaam stimuleert om vet te verbanden en om te zetten naar energie. Maar hoe pak je dat precies aan? Welke fruit- en groentensoorten kun je het beste eten en hoe maak je die ook nog eens overheerlijk klaar? De 80 easy recepten voor ontbijt, lunch en diner maken het afscheid van brood, pasta en aardappelen een fluitje van een cent!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Women's Weekly
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043924320
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2022
Bestandsgrootte
112563127 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Women’s Weekly laat met 'Keto-licious' zien dat koolhydraatarm en vetrijk eten zowel effectief als heerlijk is. Wil je afvallen zonder hongergevoel en ook nog smakelijk blijven eten? Dan is dit toegankelijke kookboek voor jou!

In Keto-licious vind je de basis van het ketodieet waarbij je door het eten van goede vetten en het beperken van koolhydraten je lichaam stimuleert om vet te verbanden en om te zetten naar energie. Maar hoe pak je dat precies aan? Welke fruit- en groentensoorten kun je het beste eten en hoe maak je die ook nog eens overheerlijk klaar? De 80 easy recepten voor ontbijt, lunch en diner maken het afscheid van brood, pasta en aardappelen een fluitje van een cent!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Women's Weekly
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043924320
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2022
Bestandsgrootte
112563127 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig