Leef meer, denk minder (e-Book)

Grip op je gedachten voor een zorgelozer leven

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Pia Callesen

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pia Callesen presenteert een beproefde, baanbrekende methode in 'Leef meer, denk minder' om uit een dip te komen. De oorzaak van neerslachtigheid en depressie is vaak te veel denken. We analyseren eindeloos wat we hebben gezegd en gedaan of de beslissingen die we moeten nemen. Maar het werkt niet. In dit boek vind je een radicale strategie om de controle over je denkprocessen terug te krijgen en je weer goed te voelen. 'Leef meer, denk minder' leidt je naar een beter leven doordat je leert hoe je de aandacht beheerst die je aan je gedachten besteedt. Dr. Pia Callesen is gespecialiseerd in metacognitieve therapie. Haar boek hierover is een ongelooflijke bestseller in Denemarken en haar boek verschijnt wereldwijd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pia Callesen
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021583877
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2021
Bestandsgrootte
5505790 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Pia Callesen presenteert een beproefde, baanbrekende methode in 'Leef meer, denk minder' om uit een dip te komen. De oorzaak van neerslachtigheid en depressie is vaak te veel denken. We analyseren eindeloos wat we hebben gezegd en gedaan of de beslissingen die we moeten nemen. Maar het werkt niet. In dit boek vind je een radicale strategie om de controle over je denkprocessen terug te krijgen en je weer goed te voelen. 'Leef meer, denk minder' leidt je naar een beter leven doordat je leert hoe je de aandacht beheerst die je aan je gedachten besteedt.

Dr. Pia Callesen is gespecialiseerd in metacognitieve therapie. Haar boek hierover is een ongelooflijke bestseller in Denemarken en haar boek verschijnt wereldwijd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pia Callesen
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021583877
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2021
Bestandsgrootte
5505790 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig