Levenslessen van iemand die (waarschijnlijk) eerder doodgaat dan jij (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book

Margareta Magnusson

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Margareta Magnusson, die bekend werd met haar bestseller De edele Zweedse kunst van het opruimen, kent als geen ander de waarde van tijdig orde op zaken stellen in je huis en je leven. In haar nieuwe boek borduurt ze daarop voort met vrolijke tips en wijsheden voor mensen in de vierde fase van hun leven (en daarvoor): doe kleine vloerkleedjes de deur uit, laat die rimpels zitten en investeer in een goede kapper, omring je met jongeren, ga vrijwilligerswerk doen, draag streepjes. Op die manier wordt een levensfase die vaak wordt gezien als zwaar of lastig, meteen een stuk lichter. In Levenslessen van iemand die (waarschijnlijk) eerder doodgaat dan jij vertelt Magnusson, zelf de tachtig ruim voorbij, speels en lichtvoetig hoe we in alle opzichten opgeruimd en levenslustig héél oud kunnen worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margareta Magnusson
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403176819
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2022
Bestandsgrootte
2308243 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Margareta Magnusson, die bekend werd met haar bestseller De edele Zweedse kunst van het opruimen, kent als geen ander de waarde van tijdig orde op zaken stellen in je huis en je leven. In haar nieuwe boek borduurt ze daarop voort met vrolijke tips en wijsheden voor mensen in de vierde fase van hun leven (en daarvoor): doe kleine vloerkleedjes de deur uit, laat die rimpels zitten en investeer in een goede kapper, omring je met jongeren, ga vrijwilligerswerk doen, draag streepjes. Op die manier wordt een levensfase die vaak wordt gezien als zwaar of lastig, meteen een stuk lichter.
In Levenslessen van iemand die (waarschijnlijk) eerder doodgaat dan jij vertelt Magnusson, zelf de tachtig ruim voorbij, speels en lichtvoetig hoe we in alle opzichten opgeruimd en levenslustig héél oud kunnen worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margareta Magnusson
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403176819
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2022
Bestandsgrootte
2308243 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176