Limonade met pulp (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book

Niels Van Droogenbroeck

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2022 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Ik twijfel. Het is erop of eronder. Deze woorden bepalen of jij mijn boek koopt of niet. Dus wat zal ik schrijven? Ik zou kunnen zeggen dat dit een boek is over liefde, want dat is een universeel thema en het is deels waar. Maar eigenlijk gaat het vooral over Pablo, die alles verliest en naar de Filipijnen vertrekt. Het is een roman over backpackers, drugsdealers en goeroes in de jungle. Ik zou ook kunnen zeggen dat er iemand doodgaat, maar misschien moet ik dat nog niet verklappen. Misschien moet je het boek gewoon lezen.   In Limonade met pulp besluit een student zijn kinderdroom na te jagen en een roman te schrijven. Maar terwijl zijn hoofdpersonage Pablo de meest waanzinnige avonturen beleeft, gaat het met de schrijver van kwaad naar erger. De kinderdroom wordt een nachtmerrie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Niels Van Droogenbroeck
Uitgever
Manteau
ISBN
9789460416842
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2022
Bestandsgrootte
1805938 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Ik twijfel. Het is erop of eronder. Deze woorden bepalen of jij mijn boek koopt of niet. Dus wat zal ik schrijven? Ik zou kunnen zeggen dat dit een boek is over liefde, want dat is een universeel thema en het is deels waar. Maar eigenlijk gaat het vooral over Pablo, die alles verliest en naar de Filipijnen vertrekt. Het is een roman over backpackers, drugsdealers en goeroes in de jungle. Ik zou ook kunnen zeggen dat er iemand doodgaat, maar misschien moet ik dat nog niet verklappen. Misschien moet je het boek gewoon lezen.   In Limonade met pulp besluit een student zijn kinderdroom na te jagen en een roman te schrijven. Maar terwijl zijn hoofdpersonage Pablo de meest waanzinnige avonturen beleeft, gaat het met de schrijver van kwaad naar erger. De kinderdroom wordt een nachtmerrie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Niels Van Droogenbroeck
Uitgever
Manteau
ISBN
9789460416842
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2022
Bestandsgrootte
1805938 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272