Manuscript uit Accra (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book

Paulo Coelho

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alleen de liefde bepaalt wie we zijn 14 juli 1099. Jeruzalem is omsingeld door de kruisvaarders. Binnen de muren van de oude stad komen mensen van allerlei leeftijden en geloof bijeen om te luisteren naar een wijze, mysterieuze man. De Kopt beantwoordt hun vragen, die eerst voortkomen uit hun angsten, maar later ook gaan over schoonheid, liefde, wijsheid en wat de toekomst gaat brengen. Paulo Coelho onthult in Manuscript uit Accra dat de liefde en kennis die we in onszelf vinden bepalen wie we zijn en niet de tegenslag in ons leven, wat we vrezen, of hopen voor onze toekomst. angst bestaat al zolang als de mens bestaat. En omdat we hem nooit de baas zullen kunnen, zullen we ermee moeten leren leven zoals de mens ook met stormen heeft leren leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paulo Coelho
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029588232
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
702011 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Alleen de liefde bepaalt wie we zijn
14 juli 1099. Jeruzalem is omsingeld door de kruisvaarders. Binnen de muren van de oude stad komen mensen van allerlei leeftijden en geloof bijeen om te luisteren naar een wijze, mysterieuze man. De Kopt beantwoordt hun vragen, die eerst voortkomen uit hun angsten, maar later ook gaan over schoonheid, liefde, wijsheid en wat de toekomst gaat brengen.
Paulo Coelho onthult in Manuscript uit Accra dat de liefde en kennis die we in onszelf vinden bepalen wie we zijn en niet de tegenslag in ons leven, wat we vrezen, of hopen voor onze toekomst. angst bestaat al zolang als de mens bestaat. En omdat we hem nooit de baas zullen kunnen, zullen we ermee moeten leren leven zoals de mens ook met stormen heeft leren leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paulo Coelho
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029588232
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2013
Bestandsgrootte
702011 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168