Moeders lopen nooit weg (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Guus Luijters

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Mijn moeder had een hekel aan vlekken, maar ze hield van klein. En van poezen. En van mijn vader. Ik hoop dat ze in een hemeltje zonder vlekken komt, waar poezen zijn. En waar mijn vader ook is. Guus Luijters herdenkt zijn moeder in de voor hem zo kenmerkende, kleine, intieme schetsen. Hij beschrijft een vrouw die van schoenen hield, die stopte met werken toen ze in 1940 trouwde, en een kind kreeg in oorlogstijd. Een moeder die de verbindende factor was in het leven van haar echtgenoot en hun enige zoon, en gesteld was op comfort en tijd voor zichzelf. Luijters verweeft dierbare momenten en rauwe, soms pijnlijke herinneringen tot een herkenbare kroniek van een liefdevol leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guus Luijters
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046827246
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
919243 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116

Beschrijving

Mijn moeder had een hekel aan vlekken, maar ze hield van klein. En van poezen. En van mijn vader. Ik hoop dat ze in een hemeltje zonder vlekken komt, waar poezen zijn. En waar mijn vader ook is.

Guus Luijters herdenkt zijn moeder in de voor hem zo kenmerkende, kleine, intieme schetsen. Hij beschrijft een vrouw die van schoenen hield, die stopte met werken toen ze in 1940 trouwde, en een kind kreeg in oorlogstijd. Een moeder die de verbindende factor was in het leven van haar echtgenoot en hun enige zoon, en gesteld was op comfort en tijd voor zichzelf.
Luijters verweeft dierbare momenten en rauwe, soms pijnlijke herinneringen tot een herkenbare kroniek van een liefdevol leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guus Luijters
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046827246
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
919243 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116