Moordvent (e-Book)

Drie Harry Bosch verhalen in één bundel

Prijs € 1,99
Download direct dit e-Book

Michael Connelly

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze tweede collectie Harry Bosch-verhalen is alleen verkrijgbaar als eBook. In 'Moordvent' blijkt de zelfmoord van een jonge actrice veel sinisterder dan die in eerste instantie leek. In 'Cielo Azul' wordt Bosch achtervolgd door een lang geleden gesloten zaak: de moord op een nooit geïdentificeerd tienermeisje. Terwijl haar moordenaar wacht op zijn executie probeert Bosch voor de laatste keer antwoorden te krijgen die hij al jaren zoekt. In 'Jackpot' onderzoekt Bosch de moord op een beroepspokerspeler die met haar talent heel wat vijanden heeft gemaakt. Deze verhalen zijn eerder verschenen in diverse Engelstalige bloemlezingen. 'Cielo Azul' – met profiler Terry McCaleb – gaat over de achtergrond van Donkerder dan de nacht (2001). Het verscheen in 2003 als promotie-uitgave in vertaling en werd in 2005 opgenomen in een Terry McCaleb-omnibus. Sindsdien is het niet meer leverbaar geweest. 'Moordvent' ('Suicide Run') en 'Jackpot' ('One Dollar Jackpot') verschijnen voor het eerst in vertaling. Koop ook de andere verhalenbundel: Handwerk

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Connelly
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460236099
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
3295681 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
97

Beschrijving

Deze tweede collectie Harry Bosch-verhalen is alleen verkrijgbaar als eBook.


In 'Moordvent' blijkt de zelfmoord van een jonge actrice veel sinisterder dan die in eerste instantie leek.

In 'Cielo Azul' wordt Bosch achtervolgd door een lang geleden gesloten zaak: de moord op een nooit geïdentificeerd tienermeisje. Terwijl haar moordenaar wacht op zijn executie probeert Bosch voor de laatste keer antwoorden te krijgen die hij al jaren zoekt.

In 'Jackpot' onderzoekt Bosch de moord op een beroepspokerspeler die met haar talent heel wat vijanden heeft gemaakt.

Deze verhalen zijn eerder verschenen in diverse Engelstalige bloemlezingen. 'Cielo Azul' – met profiler Terry McCaleb – gaat over de achtergrond van Donkerder dan de nacht (2001). Het verscheen in 2003 als promotie-uitgave in vertaling en werd in 2005 opgenomen in een Terry McCaleb-omnibus. Sindsdien is het niet meer leverbaar geweest. 'Moordvent' ('Suicide Run') en 'Jackpot' ('One Dollar Jackpot') verschijnen voor het eerst in vertaling.

Koop ook de andere verhalenbundel: Handwerk

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Connelly
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460236099
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
3295681 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
97