Onverwacht voorstel van de tycoon (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 2,49
Download direct dit e-Book

Melanie Milburne

EPUB met digitaal watermerk | April 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het kronkelpad der liefde zit vol verrassingen… Supermodel Elodie wil haar eigen modelijn lanceren, en tot haar vreugde heeft een miljardair, die anoniem wil blijven, toegezegd enkele miljoenen in haar bedrijf te steken. Ze vraagt of haar tweelingzus in haar plaats naar een societybruiloft wil gaan, zodat ze zelf in het geheim haar onbekende weldoener kan ontmoeten. Haar schrik is echter groot als ze oog in oog staat met de man die haar toekomst kan maken of breken: Lincoln Lancaster – haar ex-verloofde! Elodie hield echt van Lincoln, maar ze verliet hem omdat ze vreesde dat ze voor hem niet meer was dan een glamourpop waarmee hij kon showen. Nu doet de machtige miljardair haar een verpletterend voorstel: een verstandshuwelijk van zes maanden, in ruil voor financiële steun. Durft ze nu wel zijn bruid te worden? En kan ze zijn sexappeal opnieuw weerstaan?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Melanie Milburne
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402556919
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2022
Bestandsgrootte
752892 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Het kronkelpad der liefde zit vol verrassingen…
 
Supermodel Elodie wil haar eigen modelijn lanceren, en tot haar vreugde heeft een miljardair, die anoniem wil blijven, toegezegd enkele miljoenen in haar bedrijf te steken. Ze vraagt of haar tweelingzus in haar plaats naar een societybruiloft wil gaan, zodat ze zelf in het geheim haar onbekende weldoener kan ontmoeten. Haar schrik is echter groot als ze oog in oog staat met de man die haar toekomst kan maken of breken: Lincoln Lancaster – haar ex-verloofde!
 
Elodie hield echt van Lincoln, maar ze verliet hem omdat ze vreesde dat ze voor hem niet meer was dan een glamourpop waarmee hij kon showen. Nu doet de machtige miljardair haar een verpletterend voorstel: een verstandshuwelijk van zes maanden, in ruil voor financiële steun. Durft ze nu wel zijn bruid te worden? En kan ze zijn sexappeal opnieuw weerstaan?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Melanie Milburne
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402556919
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2022
Bestandsgrootte
752892 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128