Quinoa (e-Book)

nummer 1 superfood

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Eric van Veluwen, Robert van Beckhoven

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Quinoa is als 'superfood' in korte tijd razend populair geworden. Begrijpelijk, want het is lekker, bevat uitzonderlijk hoge voedingswaarden, vitaminen en mineralen, is eenvoudig te bereiden en veelzijdig in gebruik. In 75 recepten tonen chef-kok Eric van Veluwen en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven de vele mogelijkheden met quinoa. Van ontbijt, snack en salade tot soep, hoofdschotel en dessert.Naast een heerlijk kookboek met uiteenlopende recepten biedt Quinoa, nummer 1 superfood informatie over de herkomst van dit 'supergraan' en waarom het zo supergezond is. Dankzij de vele gezonde eigenschappen is quinoa geschikt voor coeliakiepatiënten, kracht- en duursporters, mensen die willen afvallen, vegetariërs en diabetici. Quinoa, een 'must' voor iedereen!75 heerlijke quinoarecepten visuele bereidingsinstructiesallergeneninformatievariatietips, keukentrucs, serveersuggesties

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eric van Veluwen, Robert van Beckhoven
Uitgever
Carrera culinair
ISBN
9789048827053
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
60994772 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Quinoa is als 'superfood' in korte tijd razend populair geworden. Begrijpelijk, want het is lekker, bevat uitzonderlijk hoge voedingswaarden, vitaminen en mineralen, is eenvoudig te bereiden en veelzijdig in gebruik. In 75 recepten tonen chef-kok Eric van Veluwen en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven de vele mogelijkheden met quinoa. Van ontbijt, snack en salade tot soep, hoofdschotel en dessert.

Naast een heerlijk kookboek met uiteenlopende recepten biedt Quinoa, nummer 1 superfood informatie over de herkomst van dit 'supergraan' en waarom het zo supergezond is. Dankzij de vele gezonde eigenschappen is quinoa geschikt voor coeliakiepatiënten, kracht- en duursporters, mensen die willen afvallen, vegetariërs en diabetici. Quinoa, een 'must' voor iedereen!

75 heerlijke quinoarecepten
visuele bereidingsinstructies
allergeneninformatie
variatietips, keukentrucs, serveersuggesties

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eric van Veluwen, Robert van Beckhoven
Uitgever
Carrera culinair
ISBN
9789048827053
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
60994772 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224