Rad des Tijds / 12 De naderende storm (e-Book)

€ 13,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Robert Jordan, Brandon Sanderson

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Robert Jordan & Brandon Sanderson, Rad des Tijds 12 - De Naderende Storm Het Rad des Tijds was goeddeels voltooid toen Robert Jordan in 2007 overleed.Het aanstormend talent Brandon Sanderson werd uitgekozen als de geschiktste schrijver om de meest aansprekende fantasy-cyclus van de afgelopen decennia van passende slotakkoorden te voorzien. En hij doet dat met verve en respect. Dit boek, De Naderende Storm, is het eerste van de drie boeken waarmee Het Rad des Tijds zal worden afgerond. 12 De naderende storm Tarmon Gaidon, de laatste strijd, nadert. De mensheid is niet voorbereid... Rhand Altor, de Herrezen Draak, spant zich tot het uiterste in om het zwaar beschadigde verbond van de kleinere, uiteengevallen koninkrijken bijeen te brengen nu de naderende storm opsteekt die tot de Laatste Strijd zal leiden. Intussen groeit en groeit de zwarte schaduw in het binnenste van de Herrezen Draak. Egwene Alveren staat onder curatele van de Witte Toren en is afhankelijk van de grillen van de tirannieke leider. Met inzet van al haar overtuigingskracht probeert ze de ruziƫnde facties van de Aes Sedai tot elkaar te brengen. Maar of er een toekomst is voor de Witte Toren... Niet eerder heeft de toekomst er zo ondoordringbaar zwart uitgezien.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Jordan, Brandon Sanderson
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024564576
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
4560574 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
838

Beschrijving

Robert Jordan & Brandon Sanderson, Rad des Tijds 12 - De Naderende Storm

Het Rad des Tijds was goeddeels voltooid toen Robert Jordan in 2007 overleed.
Het aanstormend talent Brandon Sanderson werd uitgekozen als de geschiktste schrijver om de meest aansprekende fantasy-cyclus van de afgelopen decennia van passende slotakkoorden te voorzien. En hij doet dat met verve en respect. Dit boek, De Naderende Storm, is het eerste van de drie boeken waarmee Het Rad des Tijds zal worden afgerond.

12 De naderende storm
Tarmon Gaidon, de laatste strijd, nadert. De mensheid is niet voorbereid... Rhand Altor, de Herrezen Draak, spant zich tot het uiterste in om het zwaar beschadigde verbond van de kleinere, uiteengevallen koninkrijken bijeen te brengen nu de naderende storm opsteekt die tot de Laatste Strijd zal leiden. Intussen groeit en groeit de zwarte schaduw in het binnenste van de Herrezen Draak.

Egwene Alveren staat onder curatele van de Witte Toren en is afhankelijk van de grillen van de tirannieke leider. Met inzet van al haar overtuigingskracht probeert ze de ruziƫnde facties van de Aes Sedai tot elkaar te brengen. Maar of er een toekomst is voor de Witte Toren...
Niet eerder heeft de toekomst er zo ondoordringbaar zwart uitgezien.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Jordan, Brandon Sanderson
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024564576
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
4560574 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
838