Ready player one (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book

Ernest Cline

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 97 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

ALLES STAAT OP HET SPEL DE JACHT OP DE ULTIEME PRIJS ARE YOU READY? In 2045 leeft een aanzienlijk deel van de wereldbevolking in diepe armoede. De enige manier waarop Wade Watts aan alle misère kan ontsnappen, is de OASIS: een online virtuele wereld waar miljarden mensen tegelijk in kunnen vertoeven. Wanneer James Halliday, de excentrieke uitvinder van de OASIS, overlijdt, laat hij een zoektocht achter vol puzzels die te maken hebben met zijn obsessie met de popcultuur van de jaren tachtig. Degene die de jacht als eerste voltooit, zal het vermogen van Halliday erven én de volledige controle krijgen over de OASIS. Wanneer Wade als allereerste een van de puzzels oplost, wordt hij van alle kanten opgejaagd door nietsontziende rivalen. Vanaf dan is er voor Wade nog maar één manier om te overleven: winnen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ernest Cline
Uitgever
Querido
ISBN
9789021449760
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
1830159 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

ALLES STAAT OP HET SPEL
DE JACHT OP DE ULTIEME PRIJS
ARE YOU READY?

In 2045 leeft een aanzienlijk deel van de wereldbevolking in diepe armoede. De enige manier waarop Wade Watts aan alle misère kan ontsnappen, is de OASIS: een online virtuele wereld waar miljarden mensen tegelijk in kunnen vertoeven.
Wanneer James Halliday, de excentrieke uitvinder van de OASIS, overlijdt, laat hij een zoektocht achter vol puzzels die te maken hebben met zijn obsessie met de popcultuur van de jaren tachtig. Degene die de jacht als eerste voltooit, zal het vermogen van Halliday erven én de volledige controle krijgen over de OASIS.
Wanneer Wade als allereerste een van de puzzels oplost, wordt hij van alle kanten opgejaagd door nietsontziende rivalen. Vanaf dan is er voor Wade nog maar één manier om te overleven: winnen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ernest Cline
Uitgever
Querido
ISBN
9789021449760
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
1830159 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368