Sophia's triomf (e-Book)

New York, 1942. Is ze bereid haar plannen bij te stellen voor de liefde, net nu ze echt succes heeft?

Prijs € 13,99
Download direct dit e-Book

Corina Bomann

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

New York, 1942. Sophia lijkt eindelijk haar geluk te hebben gevonden, maar haar wereld stort opnieuw in als haar man zegt dat hij zich geroepen voelt om zich vrijwillig aan te melden voor het front. De oorlog in Europa die zo ver weg leek voor Sophia, ook al hoorde ze wel verhalen van haar vrienden in Parijs en Berlijn, komt nu akelig dichtbij.Ze besluit zich op haar werk te storten en krijgt een grote opdracht om samen met de succesvolle Elizabeth Arden een verzorgingslijn op te zetten. Of is nu dan toch het moment gekomen om zelfstandig te worden? Terwijl ze nog met die vraag worstelt, krijgt ze het verschrikkelijke bericht dat haar man vermist wordt in Frankrijk. Als ook de berichten uit Duitsland steeds alarmerender worden, besluit Sophia al haar plannen om te gooien. Want als ze moet kiezen tussen alles wat ze tot nu toe heeft bereikt en haar grote liefde, is het antwoord snel gegeven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Corina Bomann
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402317688
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2021
Bestandsgrootte
2424789 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
528

Beschrijving

New York, 1942. Sophia lijkt eindelijk haar geluk te hebben gevonden, maar haar wereld stort opnieuw in als haar man zegt dat hij zich geroepen voelt om zich vrijwillig aan te melden voor het front. De oorlog in Europa die zo ver weg leek voor Sophia, ook al hoorde ze wel verhalen van haar vrienden in Parijs en Berlijn, komt nu akelig dichtbij.

Ze besluit zich op haar werk te storten en krijgt een grote opdracht om samen met de succesvolle Elizabeth Arden een verzorgingslijn op te zetten. Of is nu dan toch het moment gekomen om zelfstandig te worden? Terwijl ze nog met die vraag worstelt, krijgt ze het verschrikkelijke bericht dat haar man vermist wordt in Frankrijk. Als ook de berichten uit Duitsland steeds alarmerender worden, besluit Sophia al haar plannen om te gooien. Want als ze moet kiezen tussen alles wat ze tot nu toe heeft bereikt en haar grote liefde, is het antwoord snel gegeven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Corina Bomann
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402317688
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2021
Bestandsgrootte
2424789 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
528