2 minuten voor een positieve mindset (e-Book)

Selfcare voor een druk leven: praktische oefeningen en inzichten om meer zelfvertrouwen en zelfcompassie te krijgen

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book

Corinne Sweet

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met deze korte, eenvoudige oefeningen kun je je mindset een flinke boost geven – op basis van bewezen mindfulnesstechnieken, van meditatie tot visualisaties en affirmatiesAls je een zware dag hebt met een eindeloze to-dolijst of als je met (te) veel druk en verantwoordelijkheden worstelt, is het soms lastig om compassie met jezelf te houden. Psychotherapeut Corinne Sweet leert je hoe je afkomt van gevoelens van twijfels, angst en zorgen. Haar makkelijke en snelle oefeningen, die maar twee minuten duren, helpen je met deze gevoelens om te gaan. De technieken zijn gebaseerd op bewezen mindfulnesstechnieken: van meditatie tot visualiseringen en affirmaties. In de tijd die het kost om je tanden te poetsen, kun je met deze oefeningen je stemming een ware boost geven. Corinne Sweet laat zien hoe twee minuten per dag een groot verschil kunnen maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Corinne Sweet
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402320800
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2024
Bestandsgrootte
2712563 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Met deze korte, eenvoudige oefeningen kun je je mindset een flinke boost geven – op basis van bewezen mindfulnesstechnieken, van meditatie tot visualisaties en affirmaties

Als je een zware dag hebt met een eindeloze to-dolijst of als je met (te) veel druk en verantwoordelijkheden worstelt, is het soms lastig om compassie met jezelf te houden. Psychotherapeut Corinne Sweet leert je hoe je afkomt van gevoelens van twijfels, angst en zorgen. Haar makkelijke en snelle oefeningen, die maar twee minuten duren, helpen je met deze gevoelens om te gaan. De technieken zijn gebaseerd op bewezen mindfulnesstechnieken: van meditatie tot visualiseringen en affirmaties.

In de tijd die het kost om je tanden te poetsen, kun je met deze oefeningen je stemming een ware boost geven. Corinne Sweet laat zien hoe twee minuten per dag een groot verschil kunnen maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Corinne Sweet
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402320800
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2024
Bestandsgrootte
2712563 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160