Boeken.com voor de Belgische markt

Boeken.com is een van de best gesorteerde Nederlandse internetboekhandels. Wij staan voor kwaliteit en een goede service. Boeken.com (onderdeel van BottomUpBooks BV) is sinds 2010 volop in beweging. Onze organisatie bestaat uit een enthousiast team van specialisten in het boekenvak en online professionals.

Onze Belgische klanten
Om aan de vraag uit België te voldoen, zijn wij ook een Belgische webwinkel in e-Books gestart. Vooralsnog kun je alleen e-Books bij ons bestellen. Wij houden je op de hoogte wanneer wij onze activiteiten op de Belgische markt verder uitbreiden. 

Op zoek naar een e-Book?
Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij een geavanceerd zoeksysteem ontwikkeld. Daarmee zijn alle e-Books op een gerichte en gebruiksvriendelijke wijze doorzoekbaar. Naast standaard zoektermen, zoals auteur en titel, zoek je bij ons ook op onder andere genre, prijs en soort boek. Elk boek wordt door onze specialisten voorzien van extra trefwoorden, waardoor je direct ontdekt welk boeken verschenen zijn over een bepaald item in jouw interessegebied. Zo vind je altijd het boek dat je nodig hebt.

Eenvoudig bestellen en veilig betalen
Boeken.com staat voor eenvoudig, veilig en vertrouwd bestellen. Een apart account aanmaken is niet nodig. Heb je een keuze gemaakt? In een paar klikken is je bestelling een feit. Afrekenen doe je veilig met iDeal, creditcard (Visa/Mastercard) of Paypal. Of achteraf via Klarna. Je kunt je e-Book direct downloaden.

Boeken.com op social media
Wij houden je graag goed op de hoogte van al onze (nieuwe) producten en acties. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en volg Boeken.com op Twitter en Facebook voor al je boekennieuws.