Affaire in de oase (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Lela May Wight

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als het zelfs in de oase te heet wordt… Kroonprins Akeem Abd al-Uzza wil zich wreken op de mooie Charlotte, die hem negen jaar geleden afwees. Hij zal haar verleiden, haar onderdompelen in zijn rijkdom, en haar dan net zo hard laten vallen als zij hem destijds. Als hij haar weer ziet, is hij overdonderd door haar schoonheid, en ze brengen samen een magische nacht door. Maar net als hij haar de volgende ochtend de deur wil wijzen, worden ze betrapt door de paparazzi… Akeem is Charlottes eerste liefde, en ze is er nog steeds niet overheen dat ze hem al die jaren geleden kwijtraakte. Ze weet dat hij als kroonprins nooit écht voor haar zal kiezen, en dus zag ze hun nacht samen als het zoveelste afscheid. Maar nu eist hij dat ze met hem trouwt! Kan ze haar leven en haar hart opgeven, enkel om zijn reputatie te redden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lela May Wight
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561210
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2023
Bestandsgrootte
898840 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
119

Beschrijving

Als het zelfs in de oase te heet wordt…
 
Kroonprins Akeem Abd al-Uzza wil zich wreken op de mooie Charlotte, die hem negen jaar geleden afwees. Hij zal haar verleiden, haar onderdompelen in zijn rijkdom, en haar dan net zo hard laten vallen als zij hem destijds. Als hij haar weer ziet, is hij overdonderd door haar schoonheid, en ze brengen samen een magische nacht door. Maar net als hij haar de volgende ochtend de deur wil wijzen, worden ze betrapt door de paparazzi…
 
Akeem is Charlottes eerste liefde, en ze is er nog steeds niet overheen dat ze hem al die jaren geleden kwijtraakte. Ze weet dat hij als kroonprins nooit écht voor haar zal kiezen, en dus zag ze hun nacht samen als het zoveelste afscheid. Maar nu eist hij dat ze met hem trouwt! Kan ze haar leven en haar hart opgeven, enkel om zijn reputatie te redden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lela May Wight
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561210
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2023
Bestandsgrootte
898840 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
119