Avondrood (e-Book)

Berlijn, 1939. Elke nieuwe dag brengt de stad en haar bewoners dichter bij de naderende oorlog.

Prijs € 13,99
Download direct dit e-Book

Corina Bomann

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 3 van de Waldfriede-serieBerlijn-Zehlendorf, 1939. De Tweede Wereldoorlog is uitgebroken en de artsen en verpleegkundigen van het Waldfriede-ziekenhuis moeten alles op alles zetten om hun patiënten te beschermen en de rust te bewaren. De jonge arts-assistent Helene worstelt met haar dagelijkse werk, omdat het hoofd chirurgie een overtuigd nationaal­socialist is. In de tuinen van de kliniek komt ze tot rust en daar ontmoet ze tuinman Timo, met wie ze al snel een hechte vriendschap opbouwt. Maar op het moment dat hun gevoelens voor elkaar steeds sterker worden, wordt Timo opgeroepen voor militaire dienst.Zowel het gescheiden zijn van Timo als haar ontdekking dat er nog iemand is die zich tot haar aangetrokken voelt, maakt dat Helene diep in haar hart moet kijken om wijs te worden uit haar gevoelens. Maar als de eerste bommen op Berlijn en het Waldfriede-ziekenhuis dreigen te vallen, heeft ze heel andere zorgen.In de pers‘Gloriedagen is niet alleen doordrenkt van historie, maar ook van romantiek.’ Algemeen Dagblad‘Ideaal recept voor een bestseller.’ NRC‘Genieten en dan met smart wachten op het volgende deel.’ De Telegraaf

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Corina Bomann
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402321128
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
3740716 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
576

Beschrijving

Deel 3 van de Waldfriede-serie

Berlijn-Zehlendorf, 1939. De Tweede Wereldoorlog is uitgebroken en de artsen en verpleegkundigen van het Waldfriede-ziekenhuis moeten alles op alles zetten om hun patiënten te beschermen en de rust te bewaren. De jonge arts-assistent Helene worstelt met haar dagelijkse werk, omdat het hoofd chirurgie een overtuigd nationaal­socialist is. In de tuinen van de kliniek komt ze tot rust en daar ontmoet ze tuinman Timo, met wie ze al snel een hechte vriendschap opbouwt. Maar op het moment dat hun gevoelens voor elkaar steeds sterker worden, wordt Timo opgeroepen voor militaire dienst.

Zowel het gescheiden zijn van Timo als haar ontdekking dat er nog iemand is die zich tot haar aangetrokken voelt, maakt dat Helene diep in haar hart moet kijken om wijs te worden uit haar gevoelens. Maar als de eerste bommen op Berlijn en het Waldfriede-ziekenhuis dreigen te vallen, heeft ze heel andere zorgen.


In de pers

Gloriedagen is niet alleen doordrenkt van historie, maar ook van romantiek.’ Algemeen Dagblad

‘Ideaal recept voor een bestseller.’ NRC

‘Genieten en dan met smart wachten op het volgende deel.’ De Telegraaf

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Corina Bomann
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402321128
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
3740716 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
576