Baby voor de Griek (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 2,49
Download direct dit e-Book

Annie West

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Probeer een Griekse tycoon maar eens te weerstaan…Als Theo Karalis onschuldig in de gevangenis belandt, kan hij maar één ding bedenken om zijn grote liefde, Isla, te beschermen: alle contact met haar verbreken. Wanneer hij een paar maanden later toch wordt vrijgesproken, reist hij meteen naar Engeland om haar op te zoeken. Ze is niet bepaald blij hem te zien - en ze is hoogzwanger…Isla probeert haar leven weer op te pakken, nadat Theo haar zo bruusk aan de kant heeft gezet. En nu verschijnt hij opeens weer in haar leven! Zodra hij ontdekt dat ze zwanger is, stelt hij een verstandshuwelijk voor en eist dat ze met hem meekomt naar Griekenland. Al snel blijkt dat ze geen weerstand kan bieden aan hun opnieuw oplaaiende hartstocht. Toch twijfelt ze of dit genoeg is om bij hem te blijven. Want wil hij haar, of alleen zijn erfgenaam?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annie West
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564082
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2023
Bestandsgrootte
450969 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132

Beschrijving

Probeer een Griekse tycoon maar eens te weerstaan…

Als Theo Karalis onschuldig in de gevangenis belandt, kan hij maar één ding bedenken om zijn grote liefde, Isla, te beschermen: alle contact met haar verbreken. Wanneer hij een paar maanden later toch wordt vrijgesproken, reist hij meteen naar Engeland om haar op te zoeken. Ze is niet bepaald blij hem te zien - en ze is hoogzwanger…

Isla probeert haar leven weer op te pakken, nadat Theo haar zo bruusk aan de kant heeft gezet. En nu verschijnt hij opeens weer in haar leven! Zodra hij ontdekt dat ze zwanger is, stelt hij een verstandshuwelijk voor en eist dat ze met hem meekomt naar Griekenland. Al snel blijkt dat ze geen weerstand kan bieden aan hun opnieuw oplaaiende hartstocht. Toch twijfelt ze of dit genoeg is om bij hem te blijven. Want wil hij haar, of alleen zijn erfgenaam?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annie West
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564082
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2023
Bestandsgrootte
450969 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132