Brandende hartstocht in de oase (e-Book)

Gesluierde hartstocht / Ongekende schoonheid / Minnares van de sultan

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Sharon Kendrick

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De woestijn, warm? Het is niets vergeleken bij het verzengende vuur van echte liefde!Ooit heeft Suleiman Abd al-Aziz haar hartstochtelijk gekust, en nu staat hij plotseling vóór haar. Sara weet echter dat hij niet gekomen is om haar opnieuw te kussen. In haar jeugd is ze uitgehuwelijkt aan de sultan van Qurhah, en nu is het Suleimans taak haar naar hem in de woestijn te brengen. Terwijl zij alleen maar kan denken aan die ene, verboden kus...Magnaat Gabe Steel is zeer verrast wanneer een onbekende vrouw zijn hotelkamer in Qurhah binnendringt. En dan is deze Leila ook nog zo brutaal een baan van hem te eisen! Natuurlijk zou hij haar direct weg moeten sturen, maar door haar schoonheid kan hij niet meer helder denken. Haar even aanhoren en nader kennismaken kan toch geen kwaad?Catrin was een doodgewoon meisje uit Wales toen de sexy sultan Murat haar verleidde bij hem in te trekken. Dan ontdekt ze dat zijn assistenten een geschikte bruid voor hem zoeken - en dat zij niet op de lijst staat. Zich realiserend dat ze nooit meer zal zijn dan zijn minnares, gaat ze bij hem weg. Maar dat laat Murat niet zomaar gebeuren!Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sharon Kendrick
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571844
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2024
Bestandsgrootte
1142873 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
360

Beschrijving

De woestijn, warm? Het is niets vergeleken bij het verzengende vuur van echte liefde!

Ooit heeft Suleiman Abd al-Aziz haar hartstochtelijk gekust, en nu staat hij plotseling vóór haar. Sara weet echter dat hij niet gekomen is om haar opnieuw te kussen. In haar jeugd is ze uitgehuwelijkt aan de sultan van Qurhah, en nu is het Suleimans taak haar naar hem in de woestijn te brengen. Terwijl zij alleen maar kan denken aan die ene, verboden kus...

Magnaat Gabe Steel is zeer verrast wanneer een onbekende vrouw zijn hotelkamer in Qurhah binnendringt. En dan is deze Leila ook nog zo brutaal een baan van hem te eisen! Natuurlijk zou hij haar direct weg moeten sturen, maar door haar schoonheid kan hij niet meer helder denken. Haar even aanhoren en nader kennismaken kan toch geen kwaad?


Catrin was een doodgewoon meisje uit Wales toen de sexy sultan Murat haar verleidde bij hem in te trekken. Dan ontdekt ze dat zijn assistenten een geschikte bruid voor hem zoeken - en dat zij niet op de lijst staat. Zich realiserend dat ze nooit meer zal zijn dan zijn minnares, gaat ze bij hem weg. Maar dat laat Murat niet zomaar gebeuren!

Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sharon Kendrick
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571844
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2024
Bestandsgrootte
1142873 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
360