De klassiekersclub (e-Book)

Hoe maak je een product dat de tand des tijds kan doorstaan

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book

Ryan Holiday

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bestsellerauteur en marketingstrateeg Ryan Holiday laat zien dat het maken van een klassieker niet op toeval berust of een kwestie van geluk is. De werkwijze en mentaliteit om iets te maken dat de tand des tijds doorstaat is te leren – of je nu auteur, ondernemer, muzikant, filmmaker of beeldend kunstenaar bent. De basis vormt het maakproces. Dat vraagt alle aandacht en inspanning. Een slecht product zal ook met de beste marketing nooit meer dan een hype zijn. Als maker ben je continue aan het verfijnen en bijsturen, altijd met je publiek of doelgroep in het achterhoofd. Als je focus ligt op de kwaliteit, is de promotie van je werk en het opbouwen van een publiek een logische volgende stap op weg naar blijvend succes.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ryan Holiday
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044934823
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
1236241 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Bestsellerauteur en marketingstrateeg Ryan Holiday laat zien dat het maken van een klassieker niet op toeval berust of een kwestie van geluk is.

De werkwijze en mentaliteit om iets te maken dat de tand des tijds doorstaat is te leren – of je nu auteur, ondernemer, muzikant, filmmaker of beeldend kunstenaar bent.

De basis vormt het maakproces. Dat vraagt alle aandacht en inspanning. Een slecht product zal ook met de beste marketing nooit meer dan een hype zijn. Als maker ben je continue aan het verfijnen en bijsturen, altijd met je publiek of doelgroep in het achterhoofd. Als je focus ligt op de kwaliteit, is de promotie van je werk en het opbouwen van een publiek een logische volgende stap op weg naar blijvend succes.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ryan Holiday
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044934823
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
1236241 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288