De kortste geschiedenis van Italië (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book

Ross King

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Italië was ooit het centrum van het eerste Europese wereldrijk en de bakermat van de renaissance. Italiaanse politieke en culturele invloeden zijn vervolgens wereldwijd verspreid geraakt. Het land heeft ruim 60 miljoen inwoners en verwelkomt elk jaar bijna het dubbele aantal toeristen. Geen enkel ander land heeft zoveel plekken op de unesco Werelderfgoedlijst staan: achtenvijftig, en het worden er alleen maar meer. In De kortste geschiedenis van Italië komen deze en vele andere plekken in het land tot leven in een panoramisch overzicht van zo’n 3000 jaar politiek, cultuur en geschiedenis – van Julius Caesar tot Franciscus van Assisi, van Garibaldi tot Berlusconi. Met behulp van illustraties en kaarten om belangrijke details uit zijn verhaal te ondersteunen, schildert Ross King een kleurrijk portret van een van de meest fascinerende landen ter wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ross King
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403133188
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
5332294 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Italië was ooit het centrum van het eerste Europese wereldrijk en de bakermat van de renaissance. Italiaanse politieke en culturele invloeden zijn vervolgens wereldwijd verspreid geraakt. Het land heeft ruim 60 miljoen inwoners en verwelkomt elk jaar bijna het dubbele aantal toeristen. Geen enkel ander land heeft zoveel plekken op de unesco Werelderfgoedlijst staan: achtenvijftig, en het worden er alleen maar meer.

In De kortste geschiedenis van Italië komen deze en vele andere plekken in het land tot leven in een panoramisch overzicht van zo’n 3000 jaar politiek, cultuur en geschiedenis – van Julius Caesar tot Franciscus van Assisi, van Garibaldi tot Berlusconi. Met behulp van illustraties en kaarten om belangrijke details uit zijn verhaal te ondersteunen, schildert Ross King een kleurrijk portret van een van de meest fascinerende landen ter wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ross King
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403133188
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
5332294 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288