De Laatste Natie (e-Book)

Oorlogswonden, Passie, Politiek

Prijs € 20,00
Download direct dit e-Book

Karl Sallets

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Emma de Aragón di Managas en haar geliefde Sus Jacobs besluiten het in verval geraakte kasteel van Emma's familie om te vormen tot een kasteelrestaurant. Hun kans van slagen is verweven met het dagboek van Johanna de' Medici uit 1555, een paar nepschilderijen (of zijn het echte?), de verstopte beentjes van Johannes van Ruusbroec 'de Wonderbare' en de oorlogswonden van de verschillende hoofdrolspelers Leon de Lansman, Diana van Dormaal, kolonel Sosobowski, Rosa Ayzikowitz, Justus Zichers en Philippe. De complexe verledens van deze mensen vinden hun brandpunt in het Slot van Karel V, keizer van het Roomse Rijk, koning van Spanje en heer der Nederlanden. Ongewild leidt een en ander tot het ontluiken van een nieuwe wereldorde.Houdt de relatie van Emma en Sus stand wanneer demonen uit hun verleden de passie de kop indrukken? Wat is dat toch met die eeuwenoude kastanjeboom, wie kent het verleden van Leon en wat is de rol van de mysterieuze Kyoko? Bevrijdt Emma zich uit de ban van haar machtige familie? Wordt het Slot gered? Wie van de aanwezigen in de eetzaal overleeft zijn duistere vijanden?'Ontroerende vriendschap, onontkoombare liefde, onverbreekbare familiebanden, persoonlijke groei en... verraad.' - Ulrike Hofman (Rodd-Elle)'Met een bloedstollend einde als een perfecte storm. De oorlogsverhalen van toen grijpen je stuk voor stuk naar de strot, het is meer dan we in 2024 aankunnen.' - Olivier Rousseau (La Nuit)'Hitsige, opwindende erotische scènes gecombineerd met levensleed en intrigerende dialogen.' - Ségolène Kozarys (TF11)'Fileert de donkere krochten van de menselijke ziel. Een inspirerende roman die je uit je stoel blaast en laat nadenken.' - Eugène Sellenslags (Eerste Nieuws)'Moge de 21ste eeuw in het teken van De Laatste Natie staan.' - Erlinde Brouwsma (Stadsgazet)Karl Sallets (1959) heeft zich naast zijn dagelijkse werk en activiteiten altijd al verdiept in de menselijke psyche. Sinds zijn twaalfde weet hij dat hij schrijver is. Maar het leven heeft hem pas op zijn 64ste vergund om te debuteren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karl Sallets
Uitgever
De Laatste Natie
ISBN
9789083386614
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
1501737 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
840

Beschrijving

Emma de Aragón di Managas en haar geliefde Sus Jacobs besluiten het in verval geraakte kasteel van Emma's familie om te vormen tot een kasteelrestaurant. Hun kans van slagen is verweven met het dagboek van Johanna de' Medici uit 1555, een paar nepschilderijen (of zijn het echte?), de verstopte beentjes van Johannes van Ruusbroec 'de Wonderbare' en de oorlogswonden van de verschillende hoofdrolspelers Leon de Lansman, Diana van Dormaal, kolonel Sosobowski, Rosa Ayzikowitz, Justus Zichers en Philippe. De complexe verledens van deze mensen vinden hun brandpunt in het Slot van Karel V, keizer van het Roomse Rijk, koning van Spanje en heer der Nederlanden. Ongewild leidt een en ander tot het ontluiken van een nieuwe wereldorde.

Houdt de relatie van Emma en Sus stand wanneer demonen uit hun verleden de passie de kop indrukken? Wat is dat toch met die eeuwenoude kastanjeboom, wie kent het verleden van Leon en wat is de rol van de mysterieuze Kyoko? Bevrijdt Emma zich uit de ban van haar machtige familie? Wordt het Slot gered? Wie van de aanwezigen in de eetzaal overleeft zijn duistere vijanden?

'Ontroerende vriendschap, onontkoombare liefde, onverbreekbare familiebanden, persoonlijke groei en... verraad.' - Ulrike Hofman (Rodd-Elle)

'Met een bloedstollend einde als een perfecte storm. De oorlogsverhalen van toen grijpen je stuk voor stuk naar de strot, het is meer dan we in 2024 aankunnen.' - Olivier Rousseau (La Nuit)

'Hitsige, opwindende erotische scènes gecombineerd met levensleed en intrigerende dialogen.' - Ségolène Kozarys (TF11)

'Fileert de donkere krochten van de menselijke ziel. Een inspirerende roman die je uit je stoel blaast en laat nadenken.' - Eugène Sellenslags (Eerste Nieuws)

'Moge de 21ste eeuw in het teken van De Laatste Natie staan.' - Erlinde Brouwsma (Stadsgazet)

Karl Sallets (1959) heeft zich naast zijn dagelijkse werk en activiteiten altijd al verdiept in de menselijke psyche. Sinds zijn twaalfde weet hij dat hij schrijver is. Maar het leven heeft hem pas op zijn 64ste vergund om te debuteren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karl Sallets
Uitgever
De Laatste Natie
ISBN
9789083386614
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
1501737 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
840