De prinses en de miljardair (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 2,49
Download direct dit e-Book

Jadesola James

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Volgt ze de regels van het hof of haar hart? Prinses Obatola wordt door haar strenge vader zo’n beetje gevangengehouden in het paleis, maar op een avond lukt het haar toch om aan zijn aandacht te ontsnappen. Ze ontmoet de verpletterend knappe miljardair Luke Ibru, die onverwacht heftige gevoelen in haar doet oplaaien. Ze beleven samen een opwindende nacht – die haar leven voorgoed verandert… Door een traumatische gebeurtenis uit het verleden, heeft Luke gezworen dat hij voor altijd alleen zal blijven – en dat hij nooit, maar dan ook nooit, kinderen zal krijgen. En nu staat alles op z’n kop: hij wordt vader en zal zijn verantwoordelijkheid moeten nemen. Maar hoe kan hij de mooie prinses uit haar gouden kooi bevrijden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jadesola James
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402558630
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2022
Bestandsgrootte
482147 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133

Beschrijving

Volgt ze de regels van het hof of haar hart?
 
Prinses Obatola wordt door haar strenge vader zo’n beetje gevangengehouden in het paleis, maar op een avond lukt het haar toch om aan zijn aandacht te ontsnappen. Ze ontmoet de verpletterend knappe miljardair Luke Ibru, die onverwacht heftige gevoelen in haar doet oplaaien. Ze beleven samen een opwindende nacht – die haar leven voorgoed verandert…
 
Door een traumatische gebeurtenis uit het verleden, heeft Luke gezworen dat hij voor altijd alleen zal blijven – en dat hij nooit, maar dan ook nooit, kinderen zal krijgen. En nu staat alles op z’n kop: hij wordt vader en zal zijn verantwoordelijkheid moeten nemen. Maar hoe kan hij de mooie prinses uit haar gouden kooi bevrijden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jadesola James
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402558630
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2022
Bestandsgrootte
482147 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133