De stad der wolken (e-Book)

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Flora Pennartz

EPUB | September 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is de taak van de Luministen om de mensheid liefde, moed, vreugde, creativiteit, kennis, wijsheid en vrijheid te brengen. Maar wat als hun missie in gevaar komt? Dana is een verlegen tiener die met haar oma in het meest westelijke puntje van Frankrijk woont. Wanneer een mysterieuze man haar vertelt dat haar oma vermoord is door Achromanten - mensen zonder ziel - verandert alles. Dana ontdekt dat ze geen mens is, maar een Luminist, een wezen dat mensen een ziel geeft. Haar gave kan Dana echter pas uitoefenen als ze drie proeven heeft doorstaan; de gevaarlijke tocht naar de Stad der Wolken is daarvan de eerste. Samen met haar nieuwe vriendin Kali gaat ze op pad. Maar onderweg zal ze meer moeten trotseren dan de sneeuwstormen en de steile bergen. Iemand wil niet dat Dana de proeven voltooit en zal alles op alles zetten om haar te stoppen. Maar wie? Flora Pennartz (1997) studeerde natuurkunde en geschiedenis en werkt als docent wetenschapscommunicatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. De Stad der Wolken is haar indrukwekkende en meeslepende fantasydebuut, het eerste deel van de trilogie De Kleuren van de Ziel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Flora Pennartz
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044657012
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
2481385 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het is de taak van de Luministen om de mensheid liefde, moed, vreugde, creativiteit, kennis, wijsheid en vrijheid te brengen. Maar wat als hun missie in gevaar komt?

Dana is een verlegen tiener die met haar oma in het meest westelijke puntje van Frankrijk woont. Wanneer een mysterieuze man haar vertelt dat haar oma vermoord is door Achromanten - mensen zonder ziel - verandert alles. Dana ontdekt dat ze geen mens is, maar een Luminist, een wezen dat mensen een ziel geeft. Haar gave kan Dana echter pas uitoefenen als ze drie proeven heeft doorstaan; de gevaarlijke tocht naar de Stad der Wolken is daarvan de eerste. Samen met haar nieuwe vriendin Kali gaat ze op pad. Maar onderweg zal ze meer moeten trotseren dan de sneeuwstormen en de steile bergen. Iemand wil niet dat Dana de proeven voltooit en zal alles op alles zetten om haar te stoppen. Maar wie?

Flora Pennartz (1997) studeerde natuurkunde en geschiedenis en werkt als docent wetenschapscommunicatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. De Stad der Wolken is haar indrukwekkende en meeslepende fantasydebuut, het eerste deel van de trilogie De Kleuren van de Ziel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Flora Pennartz
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044657012
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
2481385 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig