De stille kamer (e-Book)

Niemand hoort je schreeuwen...

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Nadine Matheson

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Serial killer-thriller voor de lezers van Angela Marsons, Daniel Cole en Robert Bryndza.Inspecteur Anjelica Henley onderzoekt samen met haar team de moord op een populaire pastor in zijn kerk. Bij toeval ontdekt ze een tweede slachtoffer, vastgebonden aan een bed in een donkere kamer. Het slachtoffer is nog nauwelijks in leven en zijn lichaam vertoont tekenen van een zware marteling.Terwijl de media Anjelica vanwege haar reputatie in een eerdere zaak nauwlettend in de gaten houden, moet ze deze ingewikkelde zaak zien op te lossen. Als er weer een vastgebonden lichaam opduikt, is het Anjelica duidelijk dat er een seriemoordenaar actief is. Wanneer het aantal doden snel oploopt, moeten Anjelica en haar team alles op alles zetten om meer slachto$ers te voorkomen.Over De Puzzelman:‘Als je het boek dichtslaat, is er nog maar één gedachte: wanneer verschijnt het volgende boek?’ De Telegraaf ****‘Ongelooflijk sterk, dit smeekt om een vervolg.’ Algemeen Dagblad‘Het einde is ronduit explosief.’ VN Detective en Thrillergids

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nadine Matheson
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402766943
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
1193914 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
450

Beschrijving

Serial killer-thriller voor de lezers van Angela Marsons, Daniel Cole en Robert Bryndza.

Inspecteur Anjelica Henley onderzoekt samen met haar team de moord op een populaire pastor in zijn kerk. Bij toeval ontdekt ze een tweede slachtoffer, vastgebonden aan een bed in een donkere kamer. Het slachtoffer is nog nauwelijks in leven en zijn lichaam vertoont tekenen van een zware marteling.

Terwijl de media Anjelica vanwege haar reputatie in een eerdere zaak nauwlettend in de gaten houden, moet ze deze ingewikkelde zaak zien op te lossen. Als er weer een vastgebonden lichaam opduikt, is het Anjelica duidelijk dat er een seriemoordenaar actief is. Wanneer het aantal doden snel oploopt, moeten Anjelica en haar team alles op alles zetten om meer slachto$ers te voorkomen.

Over De Puzzelman:

‘Als je het boek dichtslaat, is er nog maar één gedachte: wanneer verschijnt het volgende boek?’ De Telegraaf ****

‘Ongelooflijk sterk, dit smeekt om een vervolg.’ Algemeen Dagblad

‘Het einde is ronduit explosief.’ VN Detective en Thrillergids

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nadine Matheson
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402766943
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
1193914 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
450