Een bruiloft in de Provence (e-Book)

Alexandra gaat als au pair werken op een Frans chateau. Zal ze de harten weten te winnen van de kinderen… en van hun vader?

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book

Katie Fforde

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Katie Fforde is dé koningin van de feelgoodZomer, 1963. Alexandra is net klaar met een kookcursus die ze in Londen volgde, en nu is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Als er een vacature voor een inwonende oppas bij een -gezin in Frankrijk op haar pad komt lijkt dit precies wat ze nodig heeft. Ze besluit de kans te grijpen en voor ze het weet woont ze op een prachtig chateau in de Provence. Daar wachten drie stille, vijandige kinderen op haar, voor wie ze de -komende maanden zal moeten zorgen. Ze zullen wel snel ontdooien, denkt Alexandra. Ze hebben alleen maar wat plezier, goed eten en een gedegen Engelse opvoeding nodig. Hun vader blijkt echter nog de grootste uitdaging te zijn – hij is een verschrikkelijk knappe Franse graaf, op wie ze al snel smoorverliefd wordt. Lukt het Alexandra om zowel de harten van de drie kinderen als dat van de graaf voor zich te winnen?In de pers‘Als je een boek van Katie Fforde openslaat, weet je dat je een heerlijk feelgoodverhaal kunt verwachten.’ Chicklit.nl‘Katie Fforde is in sprankelende vorm.’ Independent ‘Echt op en top romantisch escapisme.’ Daily Mail

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Katie Fforde
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402319736
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2023
Bestandsgrootte
2230111 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

Katie Fforde is dé koningin van de feelgood

Zomer, 1963. Alexandra is net klaar met een kookcursus die ze in Londen volgde, en nu is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Als er een vacature voor een inwonende oppas bij een -gezin in Frankrijk op haar pad komt lijkt dit precies wat ze nodig heeft. Ze besluit de kans te grijpen en voor ze het weet woont ze op een prachtig chateau in de Provence.

Daar wachten drie stille, vijandige kinderen op haar, voor wie ze de -komende maanden zal moeten zorgen. Ze zullen wel snel ontdooien, denkt Alexandra. Ze hebben alleen maar wat plezier, goed eten en een gedegen Engelse opvoeding nodig. Hun vader blijkt echter nog de grootste uitdaging te zijn – hij is een verschrikkelijk knappe Franse graaf, op wie ze al snel smoorverliefd wordt. Lukt het Alexandra om zowel de harten van de drie kinderen als dat van de graaf voor zich te winnen?

In de pers

‘Als je een boek van Katie Fforde openslaat, weet je dat je een heerlijk feelgoodverhaal kunt verwachten.’ Chicklit.nl

‘Katie Fforde is in sprankelende vorm.’ Independent

‘Echt op en top romantisch escapisme.’ Daily Mail


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Katie Fforde
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402319736
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2023
Bestandsgrootte
2230111 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416