Een erfgenaam voor de Spaanse tycoon (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Susan Stephens

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met een Spaanse miljardair op een zonovergoten eiland…Sienna’s broer heeft haar de helft van een eiland nagelaten! Ze wil er een muziekschool laten bouwen, maar dat stuit op verzet van de eigenaar van de andere helft: Alejandro Acosta. Ze is woedend op de arrogante Spaanse tycoon, en kan het dus niet uitstaan dat ze hem stiekem ook héél sexy vindt. Zo sexy, dat ze hem niet kan weerstaan en bij hem in bed belandt…Zwanger? Na één nacht? Alejandro kan de enorme aantrekkingskracht die Sienna op hem heeft al niet verklaren, maar dit zet zijn wereld totaal op zijn kop! Praktisch als hij is, heeft hij meteen een plan. Hij neemt Sienna mee naar het eiland. Daar zullen ze trouwen en regelen hoe ze voor hun kind gaan zorgen. Tot zijn verbijstering wijst ze zijn aanzoek af. Waarom is ze zo koppig, zo eigenwijs, zo… mooi en lief?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan Stephens
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564662
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2023
Bestandsgrootte
606296 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Met een Spaanse miljardair op een zonovergoten eiland…

Sienna’s broer heeft haar de helft van een eiland nagelaten! Ze wil er een muziekschool laten bouwen, maar dat stuit op verzet van de eigenaar van de andere helft: Alejandro Acosta. Ze is woedend op de arrogante Spaanse tycoon, en kan het dus niet uitstaan dat ze hem stiekem ook héél sexy vindt. Zo sexy, dat ze hem niet kan weerstaan en bij hem in bed belandt…

Zwanger? Na één nacht? Alejandro kan de enorme aantrekkingskracht die Sienna op hem heeft al niet verklaren, maar dit zet zijn wereld totaal op zijn kop! Praktisch als hij is, heeft hij meteen een plan. Hij neemt Sienna mee naar het eiland. Daar zullen ze trouwen en regelen hoe ze voor hun kind gaan zorgen. Tot zijn verbijstering wijst ze zijn aanzoek af. Waarom is ze zo koppig, zo eigenwijs, zo… mooi en lief?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan Stephens
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564662
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2023
Bestandsgrootte
606296 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128