Een hart van steen (e-Book)

Prijs € 0,29
Download direct dit e-Book

Katee Robert

EPUB met digitaal watermerk | December 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Medusa speelt de hoofdrol in de nachtmerries van vele bewoners van Olympus. Ze is spijkerhard, en de probleemoplosser van Athene. Iemand moet onder druk gezet worden, of zelfs permanent verdwijnen? Medusa lost het op. Tot ze de opdracht krijgt om Calypso, de minnares van de rijke politicus Odysseus, te vermoorden. Voor zover Medusa weet, heeft Calypso niets gedaan om dit te verdienen. Haar tegenstrijdige gevoelens worden alleen maar erger als ze Calypso voor het eerst ziet. Calypso is beeldschoon, fascinerend, charmant en sluw. Ze zal alles in het werk zetten om te overleven, inclusief het verleiden van haar potentiƫle moordenaar.Wat begint als manipulatie om aan haar lot te ontsnappen, verandert al snel in oprechte interesse. Medusa blijkt in het echt heel anders te zijn dan Calypso had verwacht. Maar is het wel verstandig om verliefd te worden op je huurmoordenaar?Een hart van steen is een meeslepende lesbische romance in de populaire Dark Olympus-serie van bestsellerauteur Katee Robert.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Katee Robert
Uitgever
Volt
ISBN
9789021477534
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2022
Bestandsgrootte
2944804 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
70

Beschrijving

Medusa speelt de hoofdrol in de nachtmerries van vele bewoners van Olympus. Ze is spijkerhard, en de probleemoplosser van Athene. Iemand moet onder druk gezet worden, of zelfs permanent verdwijnen? Medusa lost het op.


Tot ze de opdracht krijgt om Calypso, de minnares van de rijke politicus Odysseus, te vermoorden. Voor zover Medusa weet, heeft Calypso niets gedaan om dit te verdienen. Haar tegenstrijdige gevoelens worden alleen maar erger als ze Calypso voor het eerst ziet. Calypso is beeldschoon, fascinerend, charmant en sluw. Ze zal alles in het werk zetten om te overleven, inclusief het verleiden van haar potentiƫle moordenaar.


Wat begint als manipulatie om aan haar lot te ontsnappen, verandert al snel in oprechte interesse. Medusa blijkt in het echt heel anders te zijn dan Calypso had verwacht. Maar is het wel verstandig om verliefd te worden op je huurmoordenaar?


Een hart van steen is een meeslepende lesbische romance in de populaire Dark Olympus-serie van bestsellerauteur Katee Robert.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Katee Robert
Uitgever
Volt
ISBN
9789021477534
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2022
Bestandsgrootte
2944804 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
70