Elfduizend meter lief (e-Book)

Een jonge vrouw en een oude man op roadtrip. Ze hebben één missie.

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Jasmin Schreiber

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na een tragisch ongeval zit Paula op het dieptepunt van haar leven. Midden in de nacht, op een donker kerkhof, ontmoet ze Helmut. Paula staat aan het begin van haar leven, dat van Helmut loopt op zijn einde. Beiden hebben een missie.In Helmuts piepkleine camper vertrekken de twee op een wonderlijke roadtrip naar de Italiaanse Alpen. Paula denkt aan haar broertje, die zoveel van de diepzee wist. Helmut denkt aan zijn vrouw, aan wie hij nog een laatste belofte heeft gedaan. Ze missen samen.De roadtrip is het begin van een onwaarschijnlijke, maar innige vriendschap. In afwisselend vlijmscherpe dialogen, fantastische plotwendingen en momenten vol van humor en verdriet vinden Paula en Helmut samen hun zin in het leven terug. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jasmin Schreiber
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402762136
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2021
Bestandsgrootte
4150776 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181

Beschrijving

Na een tragisch ongeval zit Paula op het dieptepunt van haar leven. Midden in de nacht, op een donker kerkhof, ontmoet ze Helmut. Paula staat aan het begin van haar leven, dat van Helmut loopt op zijn einde. Beiden hebben een missie.

In Helmuts piepkleine camper vertrekken de twee op een wonderlijke roadtrip naar de Italiaanse Alpen. Paula denkt aan haar broertje, die zoveel van de diepzee wist. Helmut denkt aan zijn vrouw, aan wie hij nog een laatste belofte heeft gedaan. Ze missen samen.

De roadtrip is het begin van een onwaarschijnlijke, maar innige vriendschap. In afwisselend vlijmscherpe dialogen, fantastische plotwendingen en momenten vol van humor en verdriet vinden Paula en Helmut samen hun zin in het leven terug.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jasmin Schreiber
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402762136
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2021
Bestandsgrootte
4150776 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181