Gekust door de miljardair (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Michelle Smart

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hofleveranciers in passie en schandalen… Wanneer prinses Alessia per ongeluk de koning van een naburig rijk beledigt, dreigt er een internationaal schandaal. Het koningshuis draagt Gabriel Serres, een wereldberoemde onderhandelaar, op om de gemoederen te bedaren. Alessia is echter allesbehalve kalm als de sexy miljardair in haar buurt is. Als Gabriel haar dan ook nog onverwacht een ondiplomatieke maar zeer opwindende kus geeft, is ze verloren en belandt bij hem in bed… Gabriel is verbijsterd: Alessia verwacht na die ene – toegegeven, hemelse – nacht zijn kind! Nu kan hij niet anders dan met haar trouwen, wat betekent dat hij voortdurend in de schijnwerpers zal staan en zijn zwaar bevochten privacy moet opgeven. De prinses is erg mooi en lief, maar kan hij alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt zomaar opgeven?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michelle Smart
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561630
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
847014 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
127

Beschrijving

Hofleveranciers in passie en schandalen…
 
Wanneer prinses Alessia per ongeluk de koning van een naburig rijk beledigt, dreigt er een internationaal schandaal. Het koningshuis draagt Gabriel Serres, een wereldberoemde onderhandelaar, op om de gemoederen te bedaren. Alessia is echter allesbehalve kalm als de sexy miljardair in haar buurt is. Als Gabriel haar dan ook nog onverwacht een ondiplomatieke maar zeer opwindende kus geeft, is ze verloren en belandt bij hem in bed…
 
Gabriel is verbijsterd: Alessia verwacht na die ene – toegegeven, hemelse – nacht zijn kind! Nu kan hij niet anders dan met haar trouwen, wat betekent dat hij voortdurend in de schijnwerpers zal staan en zijn zwaar bevochten privacy moet opgeven. De prinses is erg mooi en lief, maar kan hij alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt zomaar opgeven?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michelle Smart
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561630
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
847014 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
127